Vil du have en taske, der kan følge dig resten af livet?

0

Vælg holdbarhed – vælg Fjällräven

Står man og skal ud og investere i en ny rygsæk, er der en del ting, man skal være opmærksom på i den forbindelse. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken taske man køber, da komfort og kvalitet er to absolutte nødvendigheder i dette tilfælde.

Ens ryg kan hurtigt blive overbelastet, hvilken kan medføre smerter og gener. Dette kan blandt andet ske, hvis man går med en rygsæk, der ikke er god støtte i. Skal der være meget i ens rygsæk, eksempelvis skolebøger, computer og andet arbejdsmateriale, er det også nødvendigt, at det materiale rygsækken er lavet af både er slidstærkt og holdbart, så man ikke pludseligt står med taskens indhold spredt ud over hele gaden.

Hos Fjällräven går kvalitet og komfort hånd i hånd. Når først man har investeret i en af de smarte tasker fra det svenske outdoorbrand, har man en taske, der potentielt kan følge en resten af livet – så holdbare er de.

 

En taske til alle aldre og alle situationer

Fjällräven har eksisteret siden 1960, og har siden dengang været det mærke, rigtig mange sværger til, når de skal ud og have en ny taske, uanset om det er til skolen, til vandreturene, til rejserne eller til arbejdet. Fjällräven producerer ligeledes holdbart tøj og tilbehør til friluftslivet, men det er deres populære retrotaske Kånken, de fleste kender.

Denne Fjällräven-taske er perfekt i de fleste situationer. Den kommer i små størrelser, som er perfekte til børnenes første skoletaske, og i de andre tasker kan der snildt være en 15 eller 17 tommers computer. På den måde kan den snildt anvendes som studietaske til den studerende, der skal have plads til både bøger og computer.

Noget af det, Kånken-taksen især er blevet kendt for, er det enorme udvalg af forskellige farver. De fås i helt neutrale farver såsom sort og sand, men er man til lidt mere power, og skal ens taske være farvestrålende, kan den også købes i blandt andet orange og grøn.

Så er man på udkig efter en holdbar taske, hvor der ikke er sparet på hverken funktionalitet eller design, så tag et kig på de smarte tasker fra Fjällräven. Hvis man først køber sådan en, så er der dog en overhængende fare for, at man aldrig sværger til andre brands igen.

Share.

About Author

Leave A Reply