Silketørklæder – meget mere end blot et tørklæde

0

Et silketørklædes pris afhænger af kvaliteten, altså hvor kraftigt stoffet er, indfarvningen og ikke mindst forarbejdningen – herunder kantning. Silketørklæder er yderst smukke og unikke, og hvert enkelt silke tørklæde har hvert deres print. Et silke tørklæde kan faktisk være printet i op til 29 forskellige farver! De mest eksklusive silketørklæder på markerede har håndsyede kanter – disse tørklæder er yderst kostbare! Ønsker du et silke tørklæde i prisklassen under, så bør du i stedet kigge på dem med maskinsyede kanter.

Et ultimativt, skønt silke tørklæde kan styles til hvilket som helst outfit. Silketørklæder er, og har været det i lang tid, en klassiker og en sikker investering til din basis garderobe. Du kan bruge det på job, i din fritid og du kan naturligvis også have det med i kufferten, når du skal på ferie. Med et luksuriøst silke tørklæde kan du nemt og hurtigt forvandle dit daglige look til et aften outfit, som med garanti vil skabe opmærksomhed. Silketørklæder af god kvalitet holder i årevis, og netop derfor er de en god investering til garderoben.

Silketørklæder – sommerfuglens værk

Silke bliver fremstillet af sommerfuglenes kokoner, og er et blødt materiale med en yderst smuk overflade. Silke har i årtusinder, på grund af dets kvalitet og lethed, været anvendt til alle former for beklædning. De fine fibre i silke gør materialet særdeles anvendelig til tørklæder, da silke krøller mindre og er yderst behageligt mod huden.

Som ethvert andet tørklæde fås silketørklæder i uendelig mange variationer. Du kan blandt andet få dem kvadratiske, rektangulære og trekantede og naturligvis også i mange forskellige størrelser. Et silke tørklæde kan styles på mange forskellige måder. Tidligere blev silketørklæder opfattet som noget yderst ekstravagant, hvor det i dag har ændret status, og fuldender, med den rette styling, enten et afslappet look eller et klassisk business look til perfektion. Et silke tørklæde er også smukt og skønt at bære stylet om hovedet, om håndleddet eller som associeres til tasken.

Ønsker du at anskaffe dig dette lækre associeres? Så kan du lige her se et stort udvalg af silketørklæder.

Share.

About Author

Comments are closed.