Tre ting, du skal vide om E-sport

0

Efterhånden er E-sport blevet en del af det store sportsbillede i verden, og sportsgrenen vokser stadig i sin succes. E-sport er en niche af gaming, hvor det handler om multiplayer computerspil i stedet for de traditionelle singleplayer-spil. I dag finder du en række af prestigefyldte turneringer inden for E-sport, hvor verdens allerbedste samles og konkurrerer om at løbe med den store sejr. Er du lidt af en E-sportsentusiast, så er du landet det helt rigtige sted. Vi giver dig nemlig tre ting, du skal vide om E-sport, så du er godt rustet til de kommende turneringer og sportsudøvernes mulige deltagelse ved De Olympiske Lege.

Så mange spiller verden over

E-sport er ikke længere bare for en lille gruppe af verdens befolkning. Faktisk følger mange millioner med i den professionelle verden, når det kommer til e-sport, og mange millioner spiller også selv computerspil. Det anslås, at der på verdensplan er mere end to milliarder mennesker, der spiller computerspil hver evig eneste dag, og derved er e-sport også blevet utrolig populært på meget kort tid. Kigger man på det enkelte spil, League Of Legends, så spiller mere end 100 millioner dette spil. Det betyder også, at der er ved at være mange penge i e-sport, og faktisk estimerede man e-sporten sidste år til at rumme 4.000 milliarder danske kroner, hvilket er en enormt stor sum penge for denne sportsgren.

Du kan selv spille med

Sidder du og ser de store turneringer på nettet eller i fjernsynet, og vil du gerne selv være med, så har du faktisk muligheden. Du kan selvfølgelig ikke være med bag computerskærmen, men derimod kan du selv udtænke, hvem, du tror, der løber med sejren til sidst. Det er nemlig blevet muligt at oddse på e-sport, så du kan øge spændingen og måske selv løbe med en stor gevinst. Sørg altid for at være opmærksom på det site du anvender, da der er mange falske bettingsider i omløb. Brug for eksempel gaming.dk til at finde frem til de troværdige sider, så du ikke bliver snydt.

Så meget træner de

E-sport lyder måske ikke som nogen hård sportsgren, men faktisk træner disse professionelle spillere langt mere, end eksempelvis fodboldspillere gør. Computerspil er enormt krævende når det kommer til at udtænke strategier, være hurtig på fingrene og kunne gennemskue modstanderen. Derfor skal de professionelle spillere spise sundt og dyrke motion hver eneste dag for at holde kroppen i topform. Samtidig træner de cirka syv timer på computeren dagligt. Efterfølgende vil de ofte skulle livestreame deres spil på Twitch, hvilket vil tage yderligere timer ud af dagens program. Deres træningsdage kan derfor løbe op i 15 timer dagligt, hvilket også er nødvendigt for dem, hvis de vil ligge i toppen.

Share.

About Author

Comments are closed.