Træt af dyre reparationer på din iPhone 7? – Så billigt kan du få udbedret skaderne

0

Der er stor forskel på kvalitet og pris, når man skal have repareret sin iPhone. De mange forretninger, der tilbyder at reparere din iPhone, har vidt forskellige standarder i forhold til kvaliteten i arbejdet med din dyrebare telefon, og sommetider kan du oveni købet risikere, at prisen er alt for høj, og at der ikke er nogen garanti på den udførte reparation. Dog findes der gode muligheder for billige reparationer på blandt andet iPhone 7. 

Vi kender det næsten alle sammen. Et enkelt øjebliks uopmærksomhed, og pludselig ligger vores iPhone på gaden med en smadret skærm. Det er hamrende ærgerligt at skulle bruge unødvendige penge på at få sin telefon bragt tilbage i samme stand som før, men der findes gode og ikke mindst billige reparatører, som tilmed giver to års garanti.

Eksempelvis er Teledoktoren, der har butikker i både Århus og Randers, en veletableret reparatør, når det gælder smartphones. Priserne på reparationer er ganske overkommelige for de fleste, og kvaliteten på arbejdet og reparationen er, som man regner med og håber på som forbruger.

Eksempelvis kan Teledoktoren udskifte skærmen på din iPhone 7 for bare 899kr., hvilket må siges at være billigt til sammenligning med priser på op mod 1499kr. hos andre reparatører.

En anden hyppig reparation er en udskiftning af batteriet i iPhone 7, hvilket simpelthen kan være en nødvendighed, når man har haft sin telefon i en længere periode. Batteriets levetid skrumper med tiden, og det kan du mærke som forbruger, når du flere gange dagligt kan risikere at skulle lade din telefon op. Her udbedrer Teledoktoren ”skaden” med et nyt batteri for bare 399kr.

De to eksempler er blot få af mange typer reparationer, du kan få udført hos Teledoktoren. Du kan se hele listen med muligheder for iPhone 7 reparation på Teledokotorens hjemmeside.

Share.

About Author

Leave A Reply