Tips til at vælge ur til dame

0

Ure holder ikke bare styr på tiden, men er også et smykke, der siger noget om dig som person. For mange mennesker er et godt ur typisk lidt af en investering, hvis det skal kunne holde i mange år. Derfor er det også vigtigt, at uret passer til lige netop dig og din stil, så du ikke bliver træt af det om en måned. Et ur skal helst være noget, man gider at se på hver dag, og det skal kunne passe til de fleste outfits. For nogle mennesker er det sjovere at købe et lidt billigere ur og udskifte det oftere eller have mere end ét ur. Det giver mulighed for at vælge, hvilket ur, der passer bedst til dagens outfit.

Sølv eller guld?

Sølvuret er et klassisk hverdagsur, som giver et cool look. Farven på urskiven er heller ikke uvæsentlig. Den sorte skive har et sporty udtryk, hvor en lys eller en hvid urskive er mere feminint. Dameure har typisk en smallere rem end herreure, og nogle er udformet i stil med et smykkearmbånd. Man kan også vælge en læderrem for et hverdagsagtigt og stiligt look. Gulduret til dame signalerer typisk et glamourøst look, især hvis den har en smal rem og fungerer som et guldsmykke. Men et guldur kan også sagtens gå til hverdagsbrug, hvis remmen er bredere. I dag kan gulduret også være til casual brug, da det kommer meget an på, hvad man sammensætter det med. Du kan også bruge små sølv- eller guldarmbånd sammen med gulduret, når det skal nedtones lidt.

Til hverdag eller fest?

Nogle har et ur til hverdag, som passer til al slags tøj, og et andet ur, som tages i brug ved specielle lejligheder. Din præference for ure afhænger, som nævnt, meget af din personlighed. Men det kan være en god idé at have et mere eksklusivt og lækkert ur, som du har på ved specielle begivenheder, og et andet ur, som er mere nedtonet, men som stadig giver dig et cool look til hverdag. Med et ur fra Christina Watches kan du få smukke og feminine ure. Vælg for eksempel et klassisk ur med sort læderrem og sort urskive til hverdag. Det er smart og stilrent og kan både gå til skjorte og til T-shirt. Og vælg for eksempel et mere glamourøst ur til, når der skal være fest og farver.

Share.

About Author

Leave A Reply