Tiltræk de bedste ledere og bestyrelsesmedlemmer med Executive Search

0

Hvis I gerne vil have en eller flere nye ledere i virksomheden, hvorfor så ikke få de bedste? Ved at bruge executive search kan I få det. Ofte vil det være sådan, at den bedste kandidat, som vil passe godt ind i jeres virksomhed, allerede har et job. Dog betyder det ikke, at vedkommende ikke er villig til at skifte. Flere ledere bliver ansat, fordi der er en udfordring, og når de har løst den, vil nogle af dem gerne videre for at løse nye udfordringer eller problemer.

Overhal konkurrenterne i markedet med den helt rette kandidat

I tænker måske, at I sagtens selv kan finde en god kandidat i jeres eget netværk. Det er heller ikke utænkeligt. Dog er det en fordel at have et rekrutteringsbureau til at hjælpe jer i processen. Da de udover de åbenlyse faktorer også kan tage forskellige tests, som vil kunne finde frem til den helt rette kandidat. For enhver virksomhed er det guld værd, når den helt rette kandidat findes, og det er ikke altid den åbenlyse kandidat, der er den rette.

Det er også en proces, der kan være meget ressourcekrævende, hvilket kan have konsekvenser for virksomheden. Derfor kan det være en god idé, at I som virksomhed holder fokus på forretningen og får hjælp ude fra, som kan holde fokus på at finde den helt rette kandidat til jer.

Ledelsesrekruttering, som inddrager kandidater, der er i arbejde

Der skal skabes en kontakt til den eller de kandidater, som kunne være den helt rigtige. Selvom de allerede er i arbejde, kan de som sagt godt være interesseret i at skifte job. Dette kræver, at de bliver motiveret til at skifte. Processen kan være meget lang, da en passiv kandidat har alt den tid, de skal bruge. De har ikke travlt med at komme videre.

Share.

About Author

Leave A Reply