Derfor skal du anskaffe dig en indoor bike

0

Vil du træne hårdt og intensivt for at komme i superform? Så hvorfor ikke gøre det i dit eget hjem, hvis du kan motivere dig selv. Om end du vil i gang med et vægttab eller bare komme i endnu bedre form, er indendørscykling en god måde at opnå dit mål på. Læs her hvorfor du bør overveje en indoor bike.

 

Høj kalorieforbrænding

Indendørs cykling er en af de mest effektive træningsformer når det kommer til vægttab og opbygning af muskler, grundet den høje intensitet i træningen. Dermed er der mulighed for at opnå en høj kalorieforbrænding.

 

Du træner hele kroppen

Når du træner på en indoor bike, får du faktisk en full body workout. Derfor er det ikke kun dine ben der får gavn af denne slags træning, men hele din krop. Når du holder dig oppe og holder fast i håndtagene, bruger du også din ryg, mave, arme og skuldre i forskellig grad.


Skånsom træning mod led

Indendørs cykling er ydermere skånsomt mod led og knogler, da det er en træningsform med lav stødpåvirkning sammenlignet med f.eks. løb. Derfor er det en perfekt træningsform, hvis du tidligere har været skadet eller har svage hofter, ankler eller knæ, da det ikke overbelaster disse led.

 

Spar penge!

En indoor bike kan være dyr i anskaffelse her og nu, men på længere sigt kan det betale sig hvis du sammenligner det med et fitnessmedlemsskab over flere år. Der findes mange forskellige motionscykler i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Derfor kan priserne svinge alt mellem 2.700-30.000 kr.

 

Motion hjælper på humøret

Det kan være svært at komme i gang med et seriøst træningsprogram, hvis ikke rigtigt du har trænet før. Men du vil hurtigt opleve at når du først kommer ind i en god rytme, vil du opleve langs mere livsglæde, og især når du kan se på vægten og formen, at den hårde træning belønner sig. Så hvad venter du på?!

Share.

About Author

Leave A Reply