Slagleklippere kan løse mange forskellige opgaver i forbindelse med græsslåning

0

Med en slagleklipper kan man foretage sig nogle effektive og gode græsslåninger på områder, hvor eksempelvis en plæneklipper ikke vil kunne klare opgaven. Derudover er slagleklipperen også langt mere robust, hvilket vil sige, at den er i stand til at klippe noget græs, der er højt og langt mere tæt. Derved kan slagleklipperen altså løse et væld af forskellige opgaver, men der findes forskellige varianter heraf, der egner sig bedst til forskellige opgaver, hvilket kan være en fordel, således man finder sig den rette slagleklipper.

Hvilken variant har jeg behov for?

Det forholder sig således, at man kan få slagleklippere, der har fasttårn, hydraulisk sideforskydelige og svingbare, og det kan afhænge meget af opgavens karakter, hvilken model, der kan være fordelagtig at vælge. Skal man hovedsageligt slå græs på områder, hvor der ikke er de store forhindringer i henhold til stejle bakker, små bække, åer og lignende, kan det være en fordel med en slagleklipper med fast tårn, da man herved ikke har brug for sideforskydning eller svingbarhed. Skal man derimod slå græs i eksempelvis sider og vejkanter, hvor det kan være svært at køre med en traktor, kan det være en fordel med den sideforskydelige variant, da man herved kan køre ude på vejen, mens man slår græsset i vejkanten. Er det derimod tit en realitet, at man skal slå noget græs ned mod en bæk eller år, eller man måske skal slå græsset ad nogle stejle bakker, kan det være en fordel med den svingbare model. På den måde kan man få slået græsset i langt flere vinkler uden at skulle køre med traktoren på udfordrende steder, mens græsset også slås pænere på de førnævnte steder, såfremt man er i besiddelse af den svingbare variant.

Forskellige størrelser af slagleklippere – find den rette i forhold til behov

Herudover skal man være opmærksom på at disse forskellige varianter er mulige at få i forskellige bredder, hvilket for varianten med fast tårn er gældende for henholdsvis 102 cm og 125 cm. Her kan man eksempelvis vælge at tage hensyn til, hvor meget græs man skal have slået ad gangen, da det kan være en fordel at vælge en større variant, såfremt man ofte har store arealer at slå græs på. Er der mange forhindringer såsom træer, bede og hvad der end måtte være, kan det måske være en fordel med en mindre variant, således det er muligt at få slået græsset de ønskede steder uden fare for at støde på nogle af forhindringerne med slagleklipperen. Besøg denne side for mere information og et udvalg af slagleklippere til traktorer og minilæssere.

Share.

About Author

Leave A Reply