Skift barnets skærm ud med et Misioo boldbassin

0

Synes du, at dit barn sidder lidt for lang tid foran skærmen? Kan det være svært at få dem til at løsrive sig og lave noget andet, selvom de måske elskede at lege med LEGO, da de var mindre, eller at stryge blyanten over papiret og skabe et flot motiv, var deres yndlings ting. Så er der et hit, der altid gør børnene glade og hjælper med at få dem til at lægge den fængende skærm fra sig. Det er nemlig boldbassinet, de kender fra legeland! Og nu er det muligt for dig at anskaffe ét der hjem til, så barnet kan lege rundt i de mange bolde i flere timer.

Slip børnene løs i trygge rammer og omgivelser

Med et Misioo boldbassin kan du sørge for, at dit barn leger godt og sikkert, i trygge rammer og omgivelser. Du er på samme tid også med til at styrke dit barns motoriske evner og deres koordinations evne, ved at lade dem lege i et Misioo boldbassin. Det skaber nysgerrighed og glæde hos barnet, der kan boltre sig i boldbassinet i flere timer om ugen ved bare at være sig selv. Derudover kan barnet også have en ven eller en søskende med deri, så de begge to kan lege sammen.

Få det til at passe ind i hjemmet

For at finde det helt rigtig Misioo boldbassin, handler det selvfølgelig om, hvad barnet bedst kan lide og helst vil have, men du kan nu også som forældre sætte en lille finger på et behov. Du kan nemlig gå efter det boldbassin, der passer bedst ind i dit hjem. Misioo boldbassin er mulige at få i flere forskellige varianter og farver, uden at det ændrer på barnets sikkerhed. Der er version i de grå og hvide farver, og versioner med forskellige farver. Det er helt op til dig.

Share.

About Author

Comments are closed.