Undgå smittefare til skydestævner med professionel rengøring

0

Skal I til at holde et eller flere skydestævner, eventuelt på en olympisk trap-bane hen over foråret? Så er der, under og efter Corona pandemien kommet et ekstra fokus på god hygiejne og rengøring de steder, hvor man samles mange mennesker. Alle skal føle sig trygge, når de samles til officielle stævner og også når de træner skydning, og dermed er der kommet nye udfordringer og krav til rengøringen.

I denne artikel vil vi se lidt nærmere på, hvordan man kan sikre sig en god rengøringsstandard, så alle kan holde stævner og træne i tryghed og sikkerhed, her især i Jyllandsområdet. Dansk Flugtskydningsforbund (DFF) har trap-baner i de jyske byer Horsens, Aalborg, Viborg, Herning, Esbjerg, Vamdrup. 

Brug et professionelt rengøringsfirma 

Når I skal holde skydestævner er der god grund til at gøre ekstra godt rent på de forskellige arealer, hvor alle gæsterne bevæger sig rundt. Det kan være indendørs lokaler og toiletforholdene. Her kan I med fordel benytte jer af professionel rengøring holstebro, der sikrer en høj rengøringsstandard. De er fleksible og imødekommer netop jeres behov og måske har I nogle særlige ønsker og behov, når det handler om et skydestævne. 

Sprit af mellem hver bruger 

Hvis der for eksempel er flere, der benytter sig af samme skydevåben, kan der med fordel opstilles sprit til at spritte geværet af inden en ny bruger benytter sig af det. Det kan gøre en stor forskel for, om hver bruger føler sig tryg i at komme i skydeklubben og dernæst også, om der er mulighed for at tage hjem igen til familien og ikke være unødig smittebærer overfor dem.

Ligeledes kan det i højere grad undgås at blive smittet med andre vira og bakterier, så alle kan forblive sunde og raske og dermed være i stand til at gå til de fritidsaktiviteter, man ønsker og elsker.

Share.

About Author

Leave A Reply