Savner du de nostalgiske spil? Anskaf dig en NIntendo NES Classic Mini Edition!

0

Uanset om du er en hårdkogt gamer fra du var født eller du lige er startet (eller aldrig har rørt en controller!) kender du sikkert udmærket firmaet Nintendo. Deres navn er synonymt med produkter som Gameboy, Nintendo DS, Pokemon og selvfølgelig Super Mario og Zelda. Nintendos nyeste konsol lige nu er den fede Wii U, og så har de allerede en ny konsol, Nintendo Switch som skal komme ud her til marts. Men nogle gange vil vi bare gerne tilbage til de gode tider, hvor alting var lidt simplere. Det er vel derfor LP’er stadig er sådan en populær sag, selvom de ikke rigtig er så praktiske mere, ikke? Og med retro-ting som den nyeste og hotteste mode er det klart, at det er blevet in at opleve de gamle retrospil igen. Klassikerne som Super Mario og det første Zelda spil.

Disse spil er ikke kun klassikere, de var ligefrem fundamentet for hvad, vi i dag kalder spilindustrien, som omsætter for milliarder af kroner om året. Men hvordan spiller du så de spil? Det jo ikke ligefrem som om man kan få gamle Nintendo konsoller på hylderne mere. Eller kan man? Nintendo er nemlig lige kommet frem med den nye Nintendo NES Classic Edition som er den perfekte løsning til dig, der gerne vil opleve klassikerne på den samme gamle måde, uden at skulle bruge alt for mange penge. Hvad er denne maskine så? Det er simpelthen bare en lille Nintendo konsol som indeholder de bedste af de gamle Nintendo spil, no questions asked.

Forestil dig, hvis man lavede en PS2 classic som kostede næsten ingenting, og indeholdt de bedste PS2 spil. Det vil du gerne have, ikke? Denne maskine gør altså det helt samme. Og for at det ikke skal være løgn ligner den gudhjælpemig også en helt gammel Nintendo Entertainment System, så du helt klart kan få det retro look med den, som så mange eftertragter.

Den grå plastik så måske lidt kitsch ud i 90’erne og de tidlige 2000’er, men nu i 2010’erne er det klart blevet in at have det gamle, måske lidt billige retro look. Maskinen har faktisk været så succesfuld, at der lige nu ikke er flere på hylderne, men det skal du overhovedet ikke stresse over, for Nintendo har allerede lovet at smide flere på hylderne så snart som muligt.

Share.

About Author

Leave A Reply