Sådan vælger du scanner

0

Som forretningsdrivende har du uden tvivl stødt på tekniske barrierer i den ene eller anden form. Mange af os vil særligt huske de lettere klodsede scannere, der var evigheder om at scanne billeder, hvis opløsningen skulle være blot i nogenlunde kvalitet.

I dag er situationen heldigvis en helt anden. Her fås scannere i alle afstøbning og med en verden af funktioner. Vi har set nærmere på, hvordan du vælger scanner til virksomheden.

Behov: kontorscanner

Hvis du primært anvender din scanner på kontoret, vil en såkaldt all-in-one printerløsning typisk være tilstrækkelig. Denne løsning indeholder både scanner, printer og kopimaskine, hvormed de fleste kontorer får opfyldt deres behov. Vælger i en all-in-one løsning med et stort og betjeningsvenligt display, gør i det samtidig nemt for jer selv at printe fra eller scanne til f.eks. USB-nøgler eller netværksdestinationer. Det kunne f.eks. være til en korrekt mappe på jeres fildrev, hvor i opbevarer specielle dokumenttyper.

Typisk hjælpe denne type produkt med at gøre scanning og udskrifter tilgængelige for alle – fra og samme destination.

Behov: mobil løsning

Nogle medarbejdere er mere på farten end andre. Nogle af disse har også behov for at kunne scanne i høj kvalitet, og dertil er en smartphone stadig ikke ideel, når detaljer og kvalitet skal være indfanget ordentligt. Søger i fleksibilitet uden for kontormiljøet, kan en mobil Brother scanner anbefales. Brother er en god og velkendt producent, der laver alle produkter godt, men særligt er førende inden for mobile scannere. Her har de udviklet scannere, der klarer arbejdet hurtigt og effektivt, og som let kan sende filerne til en telefon, et drev eller en e-mailadresse.

Sørg for at vælge en mobil scanner med god batterilevetid samt med mulighed for at lagre dit scan direkte på et SD-kort, der er indsat i løsningen. Det vil give bredere anvendelighed og gøre det lettere at arbejde med produktet.

Behov: professionel løsning

Hvis i er en større arbejdes, vil en professionel løsning være at foretrække – uanset om det er i form af all-in-on løsningen eller den mobile løsning.

De professionelle serier sikrer bedre drift, mindre besvær og billigere forsyningsomkostninger til blæk og farve. Samtidig er deres funktionshastighed højere, hvilket er meget væsentligt, når man vælger sine apparater. Intet er værre end ventetider eller tekniske udfordringer, når arbejdet skal klares hurtigt og effektivt. Vælg derfor altid høj kvalitet.

Share.

About Author

Comments are closed.