Sådan kan du blive mere glad i hverdagen

0

Når månederne begynder at blive mørke og grå, er vi flere, der kan mærke det på vores humør. Solen går hurtigere ned, der er hurtigere mørkt, og der er koldt udenfor. Det giver ikke ligeså meget overskud, som når solen stråler på himlen, og du kan gå ud uden vinterjakke og hue og stadig ikke fryse. Desværre skal vi igennem disse måneder, og det skal vi hvert år. Derfor er det godt at have nogle værktøjer til, hvordan du opretholder dit overskud og glæde, så det ikke ender med at falde enormt. Det er nemlig vigtigt at passe på sig selv uanset hvad, og du kan med få redskaber blive bedre til at passe på dig selv i de grå måneder.

Oprethold glæden ved dine interesser

Når det begynder at blive koldt udenfor, kan det være, at du heller ikke orker at lave ligeså meget. Det kan være, at du faktisk slet ikke gider at pleje dine interesser, og så forsvinder den glæde, som du plejede at få ved de interesser. Hvis du f.eks. plejer at nyde at tage på jagtture, så skal du ikke stoppe med dette, selvom det kan virke svært. Du skal nemlig forsøge så godt som muligt at blive ved med at lave det, som du plejer at være glad for. Du kan finde forskellige skydeveste og jagtveste hos hunterspoint.dk.

Vær god til selvforkælelse

Det er en god idé at huske at forkæle sig selv lidt ekstra, hvis du kan mærke, at humøret falder en smule. Det kan være at tage et langt bad, hvor du bare nyder at slappe helt af. Eller det kan være, at du en lørdag kun laver ting, som du har lyst til. Du sidder ikke med noget arbejde eller rydder op osv. Du laver kun de ting, som du kan mærke, at du får glæde af.

Share.

About Author

Comments are closed.