Sådan bliver du rå og smart til studiestart

0

Skal du til at starte på et nyt studie, eller skal du bare være klar til næste semester? Er du træt af din gamle stil, og vil du derfor gerne have en mere rå og smart stil, inden du har studiestart? Så får du her guiden til, hvordan du får netop denne stil med ganske almindeligt hverdagstøj.

 

Ripped jeans og print

En nem og billig måde at gøre din stil mere rå er ved at købe et par ripped jeans. Disse jeans kan bruges til alle begivenheder både skole og fest. Skal du bruge dem til skole, så kan du style dem med en bluse med print, eller en ganske almindelig t-shirt. Sneakers eller et par støvler passer helt perfekt hertil, så du kan faktisk bare bruge det, du sikkert allerede har i dit klædeskab. Jeans har altid være moderne og smarte, men med et par ripped jeans kan du pifte dit helt almindelige tøj op, og dermed bliver din stil lige lidt mere rå og moderne.

 

Råt look til fest

Vil du gerne bruge dine ripped jeans til fest, er dette også muligt. Et par skinny ripped jeans med en silke bluse eller top eller måske noget med blonder vil se rigtig smart ud. Tager du blusen ned i bukserne, vil du fremhæve din talje og former, så du kan se rigtig flot ud til festen. Derudover vil et smart læder bælte også være med til at gøre dit look mere råt og smart. Tilføjer du et par stiletter, vil du både få højde, og dine ben vil fremstå længere. Med denne stil vil du med garanti vende et par hoveder, og du vil se mindst lige så godt ud, som dem der har kjole eller nederdel på. At have sin egen stil er moderne, og det er fedt at vise sin personlighed lidt frem gennem tøjet i stedet for blot altid at have det samme på som alle andre til en fest.

Share.

About Author

Leave A Reply