Montana træder frem i lyset – gode reoler til dig

0

Et mærke, du måske har lagt mærke til, der er på mange reoler eller skabe, kan være Montana. Montana møbler er et dansk møbelfirma, der siden 1982 har leveret reoler, skabe mm. Til glade og tilfredse kunder. Møbelfirmaet Montana blev grundlagt af Peter J. Lassen. Montana møbler producerer mere end blot reoler, herunder kan du finde skabe, borde og spejle inkl. Stole. Montana møbler er et godt møbelmærke, der producerer reoler, skabe, borde, spejle og stole i topkvalitet, så du er sikker på, at du får et godt reolsystem, hvori du kan have dine ting. Det kunne være mapper, lysestager, bøger eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig.

Skaf dig det kendte, kvadratiske reolsystem

Noget af det, der kendetegner Montana, er, at deres reoler er designet på en helt bestemt måde. En enkel, kvadratisk reol med fire rum, gør det muligt for dig at sammensætte flere af disse reoler, der gør, at kun fantasien sætter grænser, når du skal have fat i en Montana reol. Et sted, hvor du kan få fingrene i disse reoler fra Montana, er Holmris B8, der forhandler forskellige af disse kendte, kvadratiske reoler. Du kan endda – hvis du går op i genbrug – finde brugte Montana reoler, så du hjælper jorden.

Montana møbler, perfekte til dit rum

Rum ser forskellige ud, og det er derfor altid svært at garantere, at en reol passer ind i hvilket som helst rum. Men det gør Montana møblers reoler, da de er enkelt, og du har mulighed for at sammensætte dem, lige som du har lyst, eller som det passer ind i dit rum. Montanas reol er et enkelt, dansk design, der bidrager til at skabe balance i rummet. Det kan være stuen, kontoret eller værelset. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge og sammensætte din Montana reol.

Share.

About Author

Comments are closed.