Langsomt internet – hvad kan du gøre?

0

Der findes ikke noget, der er mere irriterende end langsomt internet. Hvad enten det er YouTube-videoer eller musiktjenester der går i stå, dine spil der reagerer 3 sekunder for sent, eller bare hjemmesider der er evigheder om at loade. Det er frustrerende, og det er mildest talt spild af tid, at skulle vente på en langsom forbindelse. Dette er blot en af problemstillingerne med langsomt internet. Men før du kasserer din forbindelse, så er der nogle løsninger, du kan forsøge dig med.

Forslag til løsninger

Først og fremmest kan du prøve at flytte din router. Placer den mere centralt i boligen, peg eventuelle antenner opad, eller flyt routeren, så den ikke oplever interferens fra andre elektroniske apparater. Du kan også prøve at opsætte ”wifi-extenders”, som er små apparater, der kan styrke signalet. En anden mulighed er at investere i en ekstra router, hvis du skal bruge forbindelsen langt fra den originale router. På denne måde kan du dække et større område, uden at forbindelsen bliver langsommere. Du kan også forsøge dig med et tænd-og-sluk-ur, så routeren jævnligt genstartes, da dette kan være med til at løse eventuelle fejl, der gør forbindelsen langsom. Du bør også huske at opdatere routerens software, da dette kan medføre bedre signal eller være med til at fjerne eventuelle fejl den tidligere software.

Opdater din forbindelse

Har du prøvet samtlige løsninger uden held? Så bør du overveje, om det er tid til en ny internetforbindelse. Hvis din forbindelse ofte er langsom, så kan det være, at den er langsom i forhold til dine behov. Hvis I samtidig er flere, der bruger forbindelsen, så kan du være sikker på, at du bør opgradere til en stærkere. Du kan evt. undersøge, hvilke typer forbindelser der er tilgængelige i dit område, for har du f.eks. adgang til fibernet, så vil opgraderingen fra almindeligt bredbånd til en fibernet-forbindelse være utroligt mærkbar.

Share.

About Author

Leave A Reply