Lad internettet hjælpe dig med at udvikle dit barn

0

Det burde ikke komme som nogen stor overraskelse, at internettet faktisk kan være med til at udvikle dit barn på flere forskellige punkter. Selvom der er en masse snak om, at børn er inaktive og bruger for meget tid foran skærmen, så findes der naturligvis stadig en gylden middelvej. Denne gyldne middelvej kan du læse mere om i denne artikel.

Online spil er mere end bare underholdning

Spil på nettet er utroligt populære blandt børn og unge, og det kan faktisk have rigtig mange fordele. Her er tre af de største fordele:

  • Udvikling af sociale færdigheder
    – Selvom det kan lyde lidt underligt, så kan det børn faktisk udvikling deres kommunikationsevner ved at spille på nettet. Mange af de populære spil online fungerer nemlig således, at man skal arbejde sammen med andre spillere for at løse missioner.
  • Øget hjerneaktivitet
    – Mange af spillene på nettet kræver også, at barnet tænker sig om, og han eller hun vil derfor opleve en øget hjerneaktivitet og videreudvikle evnen til at løse problemstillinger.
  • Bedre sprogkundskaber
    – Kommunikation med andre spillere er, som sagt, essentiel, når det kommer til at spille på nettet. Dette kan både foregå mundtligt og skriftlig, og det vil ofte være nødvendigt for barnet at forbedre sit engelsk.

Streaming kan være mere både underholdende og udviklende for barnet

Der findes en masser film og serier, som er tilegnet til at udvikle børn samtidig med, at de bliver udviklet. Dette gælder både for de helt små og de lidt ældre børn. Så hvis dit barn skal underholdes med iPad eller computer lidt tid hver dag, kan du med stor fordel vælge nogle programmer, der underviser barnet. Derved kan underholdning og udvikling sagtens kombineres, og sådan kan internettet rent faktisk anvendes til at udvikle dit barn, selvom de sidder stille på sofaen. Hertil kan man også bruge streaming til at forkæle barnet, så hvis barnet har været aktiv, kan han eller hun få lov til at se lidt film eller serie.

Kan du huske teksten? Find hjælp online

Det er rigtig godt for børns udvikling at synge, og der findes vildt mange gode børnesange, som kan være både sjove op udviklende for barnet. Hertil kommer fordelen, at det er noget, som hele familien kan gøre sammen, hvilket er rigtig rart og sjovt.
En af de store problemer med dette er dog, at det kan være svært at huske teksterne på de mange forskellige sange. Men det finder du heldigvis en løsning på her. Du kan købe børnesangbøger på bornesangene.dk, så nu er der ikke længere en undskyldning for ikke at synge både nye og gamle sange for og med dit barn.
Så ligegyldigt om dit barn er en spillefugl eller en sangfugl, kan internettet altså været meget behjælpeligt, og den store virtuelle verden kan helt sikkert være med til at udvikle dit barn, hvis blot I sammen finder den gyldne middelvej.

Share.

About Author

Leave A Reply