Konfirmationsfesten skal være uforglemmelig!

0

Nu står konfirmationerne snart for døren og det betyder at der landet over er en masse nye unge, der skal ind i de voksnes rækker. Hvis man er forældre er det ofte lig med en stor konfirmationsfest, som skal planlægges. Når man som forældre står og skal planlægge årets store konfirmationsfest, så er der ofte en masse ting der skal spille og der skal sidde helt rigtigt, før at man kan betragte konfirmationen som et hit. Det er selvfølgelig vigtigt at man har konfirmanden i centrum, og dette kan man bl.a. sørge for ved at have en række indslag, som får konfirmanden op på midten af gulvet foran de andre gæster, så man får lov at se ham eller hende på en lille smule slap line. Det skal selvfølgelig heller ikke blive alt for pinligt for konfirmanden, så det gælder om at gå en fin balance, hvor konfirmanden bliver omdrejningspunktet på en afslappende facon. På følgende side, kan man finde en MASSE forslag og ideer til netop konfirmation, og der vil hele tiden blive opdateret med nye ting. Det betyder at man ofte bør besøge siden op til konfirmationsfesten, for at holde øje med, om der er nye forslag, som man evt. kan inkorporere til sin egen konfirmation.

underholdning for alle til konfirmationen

Man skal selvfølgelig også sørge for, at der er god underholdning til konfirmationen. Det kan måske være at der skal komme en professionel entertainer, eller måske vil man beslutte sig for at lave et par skæve og anderledes selskabslege. Her kan man fx lave tip en 13er eller måske en leg, hvor konfirmanden får lov at skulle mime kendte personer. Jo flere kendte personer som konfirmanden får mimet for tilskuerne – og som gæsterne vel at mærke får gættet, jo flere penge i gave får konfirmanden. Man kan finde en masse skøre underholdningsideer til konfirmationen i denne artikel, som har en stor portion gode ideer som man altid selv kan strikke sammen, så de passer perfekt ind til ens egen konfirmation.

Hvorfor bliver folk egentlig konfirmeret?

Nogle unge er meget i tvivl om, hvorvidt de skal lade sig konfirmere eller ej. Det kan være en svær beslutning at tage for mange, og det der ofte spiller ind er hvorvidt den unge går op i de kristnes værdier. For at blive konfirmeret er ikke bare lig med en masse gaver. Man siger faktisk ja til trosbekendelsen og vedtager at man står inde for de kristne traditioner og de kristne værdier. Man kan læse mere om det på siden her. Hvis man vælger ikke at blive konfirmeret, er der mange som vælger en anden ting. Nemlig at blive nonfirmeret. Dette er blevet mere og mere normalt gennem de seneste år, og der er flere og flere unge, som vælger denne mulighed. Uanset hvad man vælger er det vigtigt at man får tænkt sig godt og grundigt om, da det er en stor beslutning der skal tages, og nok en af livets allerførste større beslutninger.

Share.

About Author

Leave A Reply