Køb tøj, der klæder alle mennesker

0

Kunne det ikke være fedt med noget tøj, som ville klæde alle? Det findes der rent faktisk, tøj som er godt til alle mennesker, lige meget hvordan du så ser ud. Når du ser tøjet, så kan det godt være, at du tænker, at det aldrig vil blive pænt på dig, at du enten er for tyk eller tynd, men ofte så vil du faktisk se rigtig godt ud i det tøj, som du har modstand på.

 

Hvad skal du gøre?

Du skal bruge farver, få fremhævet dine former og så er det godt at fokusere på detaljerne. Derfor er der forskellige typer tøj, som klæder de fleste, du kan se listen nedenfor.

 

  • Den korte jakke kan være med til at fremhæve din talje. I øjeblikket er det især korte jakker i ruskind, der hitter og gerne i farver som rød, grøn eller blå.
  • Skjorter er altid pæne lige meget, hvem der har dem på. Det er blot vigtigt, at du køber skjorter, der passer dig, så de ikke er for stramme eller alt for løse. Når du har en skjorte på, så vil du udstråle mere seriøsitet og at være lidt eksklusiv. Vælg med V-hals den er god for alle.
  • De stramme bukser har været populære længe, det er de fortsat, og det er vigtigt, at de sidder godt til. Hængerøvs- og joggingbukser er ikke så moderne, der er stadig flere unge, som går i det, men det er ikke længere særlig smart eller moderne at gå rundt i. I dag skal det helst være stramme bukser.
  • Fokus på detaljerne er vigtigt for finishen på dit look. Har du f.eks. en lang halskæde på, som er lodret, så vil du hurtigt komme til at føle dig mere slank og lang.

Tænker du, at det er en uoverskuelig opgave, så kan det være en fordel at invitere en stylecoach til at hjælpe dig, hvilke kan været ret dyrt, du kan dog oprette et lån her.

Share.

About Author

Leave A Reply