Hvad skal jeg lave som turist i Tivoli?

0

København er Danmarks hovedstad, og er derfor også fyldt til randen med diverse turistiske oplevelser. Ethvert aspekt af sjælen kan tilfredsstilles i København. Det kulturelle kan tilfredsstilles af Nationalmuseet, det nationalistiske kan tilfredsstilles af Amalienborg, det politiske kan tilfredsstilles af Christiansborg. Når det kommer til underholdingsfaktoren, kan Tivoli nok ikke undgås – selvom der også er mange andre underholdningsmetoder i København, som f.eks. shoppingsmulighederne, der er udbredt på ftp-lokalavisenvesterbro.dk. Tivoli er et af Københavns varemærker, og for mange er det et must, når man besøger hovedstadens alskens muligheder. Men når man så rammer Tivoli, som den gængse turist nu gør, hvilke oplevelser i Tivoli, skal man så især opleve?

De essentielle oplevelser i Tivoli

Tivoli er en perfekt turistattraktion, da den både besidder det klassiske og det nye. Mange af Tivolis attraktioner har været der i årtier, men på samme tid forvandles Tivoli ofte – især ved juletid, halloween-tid osv., hvor man kan opleve særlige ting. Men hvilke oplevelser i Tivoli skal man se ekstra efter, når man planlægger sin tur ind i Københavns eventyrlige verden?

  • Et af de klassiske forlystelser i Tivoli er Det Gyldne Tårn. Denne oplevelse er måske meget smart at starte med, så man kan observere resten af Tivolis attraktioner. Det Gyldne Tårn rager 80m op i luften og giver et godt overblik over resten af Tivoli.

 

  • Hvis man ikke er så meget til vilde rutsjebaner, er Tivoli også et særdeles eminent naturområde. Du kan sagtens sætte dig på en given bænk og overvære Tivolis naturlige skønhed. De naturlige kræfter fra Tivoli plejes også, og Tivoli gør meget ud af at skabe en miljøskøn ramme for dine oplevelser.

 

  • Lad din indre adrenalinjunkie løs med nogle af Tivolis oplevelser. Tivoli indeholder også nogle forlystelser til de folk, der ønsker nogle hårrejsende oplevelser som f.eks. Dæmonen og Himmelskibet.

 

  • Tivoli har også efterhånden gjort praksis af at afholde mægtige koncerter på visse fredage, som de kalder Fredagsrock i Tivoli. Her kan du opleve diverse populære kunstnere som Phlake, Suspekt, Medina, Morten og TV2 – der er noget for enhver smag.
Share.

About Author

Comments are closed.