Hot trend: Pels er kommet for at blive

0

Helt tilbage i tidernes morgen, tilbage til stenalderen, er pels blevet brugt af os mennesker. Pels er altid blevet set som noget dyrebart, særligt tilbage i 1294, hvor den daværende konge satte regelsæt for, hvilket folk, der måtte bære pels. Faktisk var det kun det kongelige folk, der måtte bære det fineste pels i den bedste kvalitet og heldigvis i dag, er der ingen regler for, hvem der må købe pels og i hvilken kvalitet, farve og facon. Pels trenden er kommet for at blive, og pelsindustrien knokler på livet løs for at dyrke pels dyr og udvælge de bedste pelse til hele verden.

Kærligheden til pels er særligt udbredt den dag i dag, og pels er ikke kun for de rige og velhavende. Pels produceres efterhånden også i større grad i fake udgaver, de såkaldte ”faux fur” pelsveste, pelsjakker osv., så alle kan have råd til at iklæde sig pels, hvad end det er ægte eller imiteret.

Iklæd dig stilfuldt med pels

Pels kan få i mange forskellige tøjudgaver, men hyppigst er pelsveste og pelsjakker, som kan sætte prikken over i’et på et hvilket som helst outfit. De kan gå til et par stramme jeans til hverdag, eller en stilfuld sort kjole til fest. Pelsveste behøves ikke kun at blive brugt til udendørs brug, de er særligt også smukke sammen med en hvid lang kjoleskjorte, et par strømpebukser og en rå støvle.
Det gode ved pels er, at det både kan give et look romantiske undertoner, men også gøre et outfit mere rocket og råt. Dette giver også forbrugeren mange muligheder for at bruge sin pels i forskellige sammenhænge og udnyttes derfor optimalt. En pels kan være alle pengene værd, da man kan have den i mange år, ja faktisk resten af livet, hvis man passer godt på standen.

Er ens stil ikke til en prægende pelsvest eller pelsjakke, findes der andre udgaver af pels såsom tasker, nøgleringe og sko. Har man aldrig tidligere ejet noget med pels og gerne kunne tænke sig at være med på trenden, men synes en jakke er en stor investering, kan en taske eller et par sko med en pels detalje være en rigtig fin måde at tilsætte noget ekstra til sit outfit.

Share.

About Author

Leave A Reply