Hjælp dit barn til at læse og skrive bedre inden skolestart

0

Det er altid helt fantastisk som forældre at opleve sit barn på den første skoledag. Det er en stor dag, der giver anledning til både glæde og nervøsitet. Det kan være overvældende for en seksårig at møde sine nye klassekammerater. Dette er både forbundet med nysgerrighed og samtidig også noget utrygt, der kan skabe panik hos barnet. Som forældre håber man altid på det bedste, og man står og bider negle, mens man ser sin lille guldklump træde ind i klasseværelset for første gang. Mange ting er forbundet med denne nervøsitet. Her er bl.a. tanken om, at barnet ikke formår at få snakket med de andre i klassen. Derudover kan nerverne også sidde udenpå i forhold til, om barnet er klar til at lære at læse og skrive. Som forælder føler du ikke, at du kan gøre noget for at hjælpe dit barn i denne uvante situation, men der er faktisk noget, som du kunne have gjort inden denne dag.

 

Børnelegetøj kan forberede dit barn

Meget børnelegetøj er baseret på, at det bør være en hjælp til at udvikle dit barn både fysisk og psykisk, når det tages i brug. Der findes altså også legetøj, der kan være med til at forberede dit barn på den første skoledag. I første omgang må du selv styrke dit barn nok til, at det bliver i stand til at kommunikere med de andre børn, men der findes en nem løsning i forbindelse med at forberede dit barn til selve timerne.

 

Hos ABC-centret kan man købe legetøj, der kan være en stor hjælp for dit barn inden skolestart. Køb evt. en god bog og læs den med dit barn eller køb en tavle og kridt og skriv enkelte bogstaver, ord og små sætninger i fællesskab. På den måde forbereder du dit barn til skolen på en sjov og lærerig måde, der også giver dig kvalitetstid sammen med dit barn.

 

ABC-centret kan hjælpe dig og dit barn

Hvis du har et barn, der snart skal opleve sin første skoledag, kan denne form for legetøj være oplagt for jer, og i kan få skabt nogle gode timer sammen. Hos ABC-centret er der fokus på at styrke dit barn, og du vil med garanti lave en investering, som hverken dig eller dit barn vil komme til at fortryde. Tag et kig her.

Share.

About Author

Leave A Reply