Har du brug for hjælp til finansieringen af dit velgørenhedsarrangement?

0

Er du en af de mange, der går med en drøm i maven om at gøre noget godt for andre? Så er du måske ved at planlægge et velgørenhedsarrangement. Læs mere om det her.

Det er dyrt at være en ildsjæl

Mange vil gerne gøre en god gerning, og mange går derfor med en drøm at få et større arrangement stablet på benene, som kan samle penge ind til et velvalgt formål. Og selvom denne tanke er god, og at der også behov for sådan nogle tanker og folk, der har lyst til at føre dem ud i livet, så er det ingen hemmelighed, at det bærer nogle udfordringer med sig.

Den største udfordring har nok med økonomien at gøre. Det er sjældent omkostningsfrit at få et større arrangement arrangeret. Folk skal kontaktes og informeres om arrangementet, der skal eventuelt være goodie-bags, måske skal der være en form for underholdning, eller måske er der en masse mindre udgifter involveret. Og det er jo ikke meningen, at det skal blive dyrt for ildsjælen at gøre noget godt for andre.

For at komme problemet til livs er der mange, der vælger at fundraise. At fundraise er dog både tidskrævende og til tider også uoverskueligt, idet der er mange måder, hvorpå det kan gøres, og steder det kan gøres. Og tid er bestemt ikke noget, ildsjælden har i overskud samtidig med, at hele arrangementet også skal komme til at finde sted.

Heldigvis er der hjælp at hente, således arrangementet kan komme til at løbe rundt, og så du ikke skal bekymre dig om økonomien.

Find hjælp til fundraising online

Flere steder er det nu muligt at få professionel hjælp til fundraisingen, således man er sikret, at der bliver søgt om de nødvendige midler de korrekte steder, at midlerne bliver søgt i ordentlig tid, at de søges på den rigtige måde, og at de i sidste ende udbetales og dermed kan komme det velgørende arrangement til gode. Læs derfor mere her om dine muligheder for professionel hjælp, så du trygt kan fortsætte din planlægning.

Share.

About Author

Leave A Reply