Guide: Tre ting, du kan give dine medarbejdere i julegave

0

Det er altid svært at finde på julegaver til sine medarbejdere, fordi det skal passe til så mange forskellige personer, men Bach-Promotion er eksperter i at hjælpe med at finde det helt rette!

Julen banker på døren, og så er der mange ting, der skal ordnes. Mange arbejdsgivere giver deres medarbejdere gaver til jul, men det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad i al verden man skal give, for at alle bliver glade.

Her er tre firma gaver, du kunne give dine medarbejdere:

  • Et Pillivuyt gavesæt i hele 8 dele bestående af både grydelapper, køkkenhåndklæder, en grillhandske, et lasagnefad og en skål. Noget, som alle kan bruge og få glæde af på et eller andet tidspunkt, uanset køn og alder.
  • En kokkekniv designet som en murerske fra Nicholai Wiig-Hansen, der genopfandt kniven, sådan at den har den mest optimale form.
  • En fleecejakke, eventuelt med gravering. Også noget, som alle kan bruge, da det er en meget neutral jakke, der er god til mange slags vejr.

Generelt er det en god idé at investere i at give sine medarbejdere julegaver både for at vise, at du sætter pris på dem, men også for at skabe et bedre fællesskab på arbejdspladsen. Bach-promotion hjælper dig gerne med at få styr på firmagaver, da de er eksperter i at finde gaver, der passer til lige præcis den lejlighed, de skal bruges til.

Share.

About Author

Leave A Reply