GoPro HERO6 Black – det nyeste actionkamera i rækken

0

Ønsker man at optage og forevige sine eventyr, ture og mindeværdige øjeblikke, bør man investere i det helt nye actionkamera i række, GoPro HERO6 Black. Med dette kan man forvandle sine eventyr til utrolige QuickStories, direkte på telefonen. Med helt ny GP1-chip, fantastisk video stabilisering og dobbelt så godt performance, har det aldrig været lettere at tage unikke fotos og optage overdådige videoer. Her får man altså de ultimative komponenter såsom talestyring, robust og vandtæt design, som er puttet i markedets bedst sælgende kamera, hvilket gør det nemt at dele livet mens det leves.

Det, at det er det nyeste kamera i rækken af GoPros, betyder naturligvis også, at det har de nyeste funktioner. Disse sidder ikke kun i kameraet, men også skærmen er blevet opgraderet. Det er blevet muligt at pinch-zoome på skærmen, hvilket ikke er noget revolutionerende i sig selv, men er en god ting at have med, ligesom man kan filme i meget høj kvalitet.

Essentielle mounts og tilbehør til actionkameraet

For at man kan bruge sit GoPro kamera uden begrænsninger, kræver det naturligvis det rigtige tilbehør. Dette afgøres i høj grad af, hvilken aktivitet man skal bruge det til, samt hvilke behov man har. Generelt kan man dog sige, at et J-Hook Mount er essentielt og et godt mount at starte med, eftersom man via det, vil kunne fastgøre sit GoPro til et væld af andre mounts. Ud over det, vil det være en fordel at investere i et panserglas, som man kender fra iPhones og iPads. Dette er med til at beskytte den store touchskærm, som er en god idé, når man er indehaver af så dyrt et kamera.

Heldigvis, kan man få mange mounts, som kan bruges til samme aktiviteter og formål. Har man eksempelvis interesse i både at sejle, klatre eller lignende, kan et Head Strap Mount med fordel bruges til alle tingene. Med dette mount, bliver kameraet sat fast på sit hoved, og på den måde optager den alt, hvad man ser.

For at lave endnu et økonomisk fordelagtigt køb, vil et Jaws Flex Clamp Mount, som er en klemme, der kan sætte GoPro kameraet fast til alle stænger, rør og ting, være en fordel at eje til sit GoPro HERO6 Black. Dette kan nemlig sættes fast på utallige forskellige ting, og dermed kan det bruges til flere forskellige formål. Putter man den i lommen på vej ud af døren, er man sikker på at have den perfekte partner til at montere kameraet på, så man kan få det bedste billeder og optagelser.

Se det store udvalg af mounts og tilbehør online

Uanset om man er på jagt efter de mest essentielle eller de mere specifikke mounts, kan man finde dem online. Her er der et bredt sortiment af tilbehør til GoPro 6, som med garanti vil dække ethvert behov og formål. Med et hurtigt og overskueligt overblik, og dag til dag levering, er der ingen undskyldninger for at komme ud og filme og gemme store oplevelser for livet.

Share.

About Author

Leave A Reply