Få tips om bil-leasing

0

En aftale, hvor du ved, hvad du betaler hver måned, og hvor du ikke står for ekstra udgifter eller vedligeholdelse af en bil, lyder det ikke meget godt? Det lyder måske for dig som en drøm, som ikke kan gå i opfyldelse. Men det kan det faktisk. Nemlig ved at lease en bil.

Danskerne har fået øjnene op for leasing af bil, hvilket der stadig er flere, der gør. Den tendens ser ikke ud til at stoppe. Det er der en god grund til. Mange kan godt lide tryghed – særligt når det kommer til økonomi. Det kan du opnå ved leasing af bil, for her ved du, hvad du betaler hver måned, og du hæfter ikke for andet end at ”leje” den. Med andre ord får du fornøjelsen, mens ejeren har det kedelige arbejde i at vedligeholde den og sælge den igen efterfølgende.

Køb eller leasing af bil – hvad skal jeg vælge?

Hvis du har et eller andet ved, at du elsker at eje noget, så kan du ligeså godt stoppe med at læse med. Og dog. Der er faktisk mulighed for at lease en bil og få ejerskabet. Til gengæld står du for at sælge bilen igen efter leasingperioden. De fleste vælger ordningen med ikke at eje bilen, så de ikke skal tænke på det efter og ikke mindst så de kan skifte ny bil regelmæssigt.

Derfor skal du lease en bil:

  • Tryghed i budget
  • Udskiftning af bil ofte
  • Har ikke penge nu og her til køb af bil

Hvis du har pengene og et stort behov for at bestille en bil i den farve og model, du ønsker, så skal du købe den. Du kan også selv købe ekstra udstyr, som er dit bagefter. Det er det ikke i de fleste tilfælde ved en leasingaftale. Det du skal være opmærksom på ved køb af bil er, at du selv står for besværet med at sælge den, når du vil have en ny bil. Det bliver derfor sværere for dig at få ny bil ofte.

Kender du dit kørselsbehov?

Kan du nikke 100 % ja til det spørgsmål, så anbefales det, at du vælger leasing. For her er det på forhånd bestemt, hvor mange kilometer du kører om året. Og så kan du få en fordelagtig pris. Ved du ikke, hvor meget du kommer til at køre og ønsker den frihed, så bør du overveje køb af en bil. Har du ikke en idé om kørselsbehov, kan du også prøve at lease en bil for 1 år og finde frem til, om det er en løsning, som er ideel til dig. Herefter kan du blot levere nøglerne tilbage til forhandleren uden du skal tænke mere på bilen. å de kan skefter leasingperioden. De fleste vælger ordningen med ikke at eje bilen, sengæld står du for at sælge fterfølgende.

Share.

About Author

Leave A Reply