Skal du have optimeret dit kontor?

0

Arbejder du til dagligt på et kontor? Eller har du et kontor derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan få noget mere ud af dit kontor uden den store økonomiske indsats.

Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for en række tips og tricks, der kan være medvirkende til, at dit kontor bliver taget til det næste niveau. Der behøves overhovedet ikke ske den store omvæltning. Nogle gange kræver det bare nogle små justeringer for at skabe et nyt udtryk i rummet.

Skab et overskueligt system

Hvis du har mange kontorartikler som eksempelvis stempler, skriveredskaber, lommeregnere og så videre, er det en god idé at sørge for, at der er orden i disse. Der er mange måder, hvorpå du kan skabe orden i dine kontorartikler. Den nemmeste måde er dog blot at give de forskellige kontorartikler en fast plads på skrivebordet, så et stempel eksempelvis har den samme plads hver gang, den har været i brug.

Skrivebordet skal placeres i relation til lysindfaldet

Hvis du har et lysindfald, hvor det er muligt at få naturligt lys ind i rummet, er det noget, som du i høj grad skal udnytte. Naturligt lys er et must på et kontor, hvor der skal være plads til koncentration og fordybelse. Naturligt lys giver bare noget mere liv til rummet. Du skal dog også huske at have en bordlampe, hvis du ofte læser og bruger de ting, der er at finde på skrivebordet.

Husk på at det er kontor

Der er mange, der bliver fristet til at lave kontoret om til et slags hobbyrum, og det er farligt. Det er vigtigt at minde sig selv om, at kontoret er der, fordi du skal arbejde. Hvis der er for mange distraktioner, er det for nemt at miste koncentrationen.

Share.

About Author

Comments are closed.