Få en miljørigtig bolig med bedre isolering

0

Alle kan få en mere miljørigtig bolig, hvis de gerne vil have det, for vi kan alle sammen få bedre isolering af vores bolig. Hvis du ikke allerede har fået styr på det, så bør du få det med det samme. Du kan få bedre isolering i hele din bolig. Her kan du læse om mere loftisolering.

Sådan går du gennem din bolig

Hvis du bor i et hus, skal du finde ud af, hvordan din bolig klarer sig på følgende punkter:

  • Isolering af loftet.
  • Isolering af dine vægge.
  • Isolering af kælder.

De fleste ældre huse har ikke styr på deres isolering, og derfor har de en bolig, som er dårlig for klimaet. Men i dag kan du få hulmursisolering, så du bør kunne ordne alle rum på kort tid. Det fungerer på den måde, at du kan få ekstra isolering ind i din væg. En anden metode er, at du kan sætte ekstra isolering uden på din væg eller inden for. De færreste vælge at gøre det inden for, da det vil betyde, at du mister en masse plads.

Udenfor griber man det an på den måde, at man sætter et slags ekstra lag på din bygning. Det er grunden til, at gamle ejer- og andelslejligheder har fået et nyt udseende. Det skyldes, at de har fået mere isolering.

Loftet er et andet sted, hvor du har rig mulighed for mere isolering. I første omgang skal du finde ud af, om dit loft er tæt, for ellers kan du risikere alvorlige problemer med vand i din bolig. Hvis det er det, kan du sagtens fylde mere isolering ind på loftet, så du på den måde holder bedre på varmen af din bolig. På de fleste loft er der nærmest ingen grænser for, hvor meget isolering du kan få derop.

Share.

About Author

Comments are closed.