Er to par strømper pludseligt ikke nok til at holde varmen?

0

Det er sæson for fodkolde rum – hvad kan du gøre?

Vinteren har for alvor ramt Danmark, og det betyder selv sagt kolde temperaturer både nat og dag. Det er også lig med kolde fødder, og hvis man har kolde fødder, er det svært at holde resten af kroppen varm.

Skal du og familien have flere par strømper på efterhånden for at holde varmen, så kan det være tid til at få undersøgt mulighederne for at få gjort noget ved isoleringen i dit hus – det gavner både din familie men også dit hus værdi, hvis det engang skal sælges. Ofte er det også en af de ting, der bliver udskudt, fordi man måske ikke lige kan overskue at skulle til at flytte ud eller leve i byggerod, men i dag findes der heldigvis nemmer løsninger, der ikke kræver den store renovering af dit hus.

Effektiv gulvisolering uden den helt store renovering

For at undgå kolde fødder i de kølige måneder kan effektiv gulvisolering være løsningen.  Dette er et smart alternativ til gulvvarme, og isoleringen gør, at du har mulighed for at holde på varmen inde i dit hus.

At få lagt gulvvarme er også en stor opgave, der kræver at hele gulvet skal rives op og lægges på ny, og det kan være til stor gene for hverdagens rutiner. Vælger du i stedet at få lavet gulvisolering med eksempelvis granulat, der bliver blæst ind i hulrummet under dit gulv, skal der blot løftes et par gulvbrædder. Det er nemt og selvfølgelig også bekvemt, og meget hurtigt kan få skabt et godt indeklima i dit hus.

 

Share.

About Author

Leave A Reply