Er cloud-hosting noget for jer?

0

Har du også overvejet at lægge jeres data i skyen? Cloud hosting-tjenester bliver mere og mere udbredt, og det er ikke uden grund. Det sparer meget serverkapacitet for den enkelte virksomhed, hvis man i stedet kan få en løsning, hvor ens data bliver opbevaret på en virtuel server. Denne trækker sine ressourcer fra et større, underliggende netværk af reelle fysiske servere. Skulle én af disse gå ned, vil det, modsat hvis jeres server på kontoret gik ned, ikke påvirke jeres aktiviteter. Den virtuelle server, skyen, trækker fortsat ressourcer fra alle de øvrige servere, der er tilknyttet netværket. Internettets fagre verden.

Vælger I en løsning, hvor I kun betaler for det, der reelt bruges, kan det være omkostninger at spare her. Hvis det er noget, I kommer til at trække på konstant, er der cloudhosting-tjenester, der tilbyder abonnement til fast pris. I forhold til udgifterne ved en intern fysisk server, der kan matche jeres behov, vil der for langt de fleste også være penge at spare her.

Der findes forskellige hostingmuligheder

Der findes både offentlige og private skyer, hvor den private tilbyder den største privatlivssikkerhed. For langt de fleste virksomheder er det en privat cloudhosting-løsning, der er relevant, hvis de nye EU-regler om privatlivssikring, skal tages alvorligt.

Der er også forskellige muligheder, når det gælder, hvor meget man vil have liggende i skyen, og hvad men vil have hjemme på kontoret. Ved it-r.dk er der mulighed for to forskellige niveauer af cloud-løsninger. Dels en standardløsning hvor jeres data ligger i deres datacenter. Det vil sige, at jeres medarbejdere kan tilgå all data både fra kontoret og f eks. hjemmefra, bare de logger ind. Der er også en så kaldet Remote Desktop løsning, hvor det hele, inklusive medarbejdernes skrivebord, ligger på den virtuelle server. Det betyder, at jeres lokale computere kan klare sig med meget lidt kapacitet.

 

Share.

About Author

Leave A Reply