Efterårets modetrends: sådan skal du klæde dig i de køligere måneder

0

Sommeren er snart slut, og efteråret kommer snart til at tage sit indtog. Det betyder, at garderoben skal have en make over, og at sommerkjolerne og de små nederdele skal pakkes væk for at gøre plads til varmere klæder og nye items. Modeugen i København er overstået, og derved er de nyeste efterårstrends for 2018 blevet afsløret. Her får du 3 tips til, hvilke nye beklædningsgenstande, du skal opgradere din garderobe med inden efteråret kommer.

 

1. Bliv endelig ved med at være farverig

Danskerne har været kendte for at klæde sig i kedelige og neutrale farver, og mange udlændinge vil sige, at danskerne kun går i sort, gråt og hvidt. De seneste par år er der dog sket en ændring, og især denne sommer er vi danskere sprunget ud i at gå meget mere farverigt klædte. Denne trend fortsætter ind i efteråret, så nogle af de gule og grønne items, du allerede har i garderoben, kan du med god grund fortsætte med at bruge til efteråret.

 

2. Bær ternede mønstre

En anden trend, som var fremtrædende under modeugen, er tern. Tern overalt og i alle mulige afskygninger. Så vil du være med på moden, skal du investere i ternede kjoler, frakker, bukser, skjorter og så videre. Det gør ikke noget at mixe og matche – jo flere tern, jo bedre.

 

3. Kvinder må gerne gå i jakkesæt

Som det har været set tidligere, er det ikke længere kun mændene, der bør gå i jakkesæt. Der findes mange, flotte jakkesæt til kvinder, og det er op til dig, om du vil gå efter den feminine udgave, hvor talje og hofter bliver fremhævede, eller om du er til det mere skæve og rå, hvor en firkantet jakke ser brandgodt ud over en ternet kjole. Vil du gerne opgradere din garderobe inden efteråret, kan du her låne penge hurtigt og nemt.

Share.

About Author

Leave A Reply