Dynamics 365 er alle de forretningsapplikationer, du har brug for

0

Hvis du kunne bruge en pakke med applikationer inden for både økonomistyring, salg, kundeservice og markering, så er Microsoft Dynamics 365 den optimale løsning for jeres virksomhed eller organisation.

En samling af intelligente forretningsapps, der er cloudbaserede, hvilket betyder, at det hele foregår i skyen. Det er, hvad Dynamics 365 er, og pakken gør, at din forretning kan være organiseret på en fin måde.

Disse applikationer har med blandt andet økonomistyring, salg, kundeservice og marketing at gøre. Inden for salg handler det om at skabe en struktureret salgsproces, at optimere effektiviteten, at gøre det nemt for sælgerne at arbejde mobilt og meget andet. I forhold til kundeservice er det selvfølgelig vigtigt at kunne vejlede ordentligt om både vilkår og aftaler men også at kunne få et hurtigt overblik over kundernes data, så man hurtigt har et overblik over kundens situation, når vedkommende ringer med spørgsmål.

Når det gælder marketing, så er det essentielt at have indsamlet online og offline kundedata i ét center, at udnytte segmenteringsfunktioner, så budskaberne kan målrettes de rigtige personer og at sikre kunders loyalitet. Inden for alle felter gælder det, at man har brug for de rigtige værktøjer, der gør disse processer meget nemmere, og her er det, at Dynamics 365 er en komplet samling af værktøjer.

Hvis du vil vide mere om Dynamics-pakken eller blive klogere på de enkelte funktioner og applikationer, så kan du se læse meget mere på ProActive, der tilbyder disse pakker.

Share.

About Author

Comments are closed.