Det direkte link mellem virksomhed og kunde

0

Langt de fleste kender nok til telemarketingsfirmaer. Om man har et godt eller mindre godt forhold til fænomenet, ved man, hvad det er. Og det er der en rigtig god grund til. Telemarketing kan nemlig sagtens beskrives som en utrolig vigtig faktor for, hvad der holder mange virksomheder kørende, hvorfor langt de fleste virksomheder gør brug af disse firmaer. Det kan både være for at skaffe nye kunder, bibeholde allerede eksisterende kunder eller noget så basalt som at arrangere møder virksomheder imellem. Det er desuden en god og effektiv måde for virksomhederne at få direkte kontakt til sin kundekreds. Læs mere om telemarketing her.

 

Stor alsidighed

Når man snakker om telemarketing, kan man ikke kun definere det som én enkelt ting. Det kan man ikke, da begrebet spænder vidt over mange forskellige typer arbejdsopgaver. Det kan bl.a. være:

  • Mødebooking, hvor det handler om at booke møder virksomhederne imellem
  • Opfølgning på eksempelvis invitationer til møder, seminarer og/eller events
  • Serviceopkald, hvor ens primære mål er at sælge mere til nuværende kunder
  • Databaseopdatering, hvor man, ved at ringe til virksomheder, sikrer sig, at det er de korrekte oplysninger, der står i ens kundedatabase
  • Produktpræsentation og -introduktion, hvor man præsenterer et produkt med målet at finde ud af, hvem og hvilken type personer, der er interesserede i et produkt

Ovenstående er blot eksempler ud af et hav af forskelligartede opgaver, man kan have, når man arbejder med telemarketing.

 

Telemarketing som fleksjob

Grundet den store alsidighed og fleksibilitet som arbejdsopgaverne indikerer, er der desuden gode muligheder for at kunne arbejde med netop telemarketing som et fleksjob. Det vil sige, at hvis man af den ene eller anden grund ikke kan være på arbejdsmarkedet på fuld tid, kan man i langt de fleste tilfælde kunne få sig et job inden for telemarketing. Et job inden for telemarketing kræver nogle kompetencer såsom vedholdenhed, effektiv styring samt erfaring, hvilket dog er nogle kompetencer man lynhurtigt opnår igennem intensiv oplæring. Derudover fungerer disse kompetencer som utrolig vigtige værktøjer, som man kan bruge i mange andre henseender – både i privatlivet og/eller i sin videre færd ud på arbejdsmarkedet.

Share.

About Author

Leave A Reply