Dekorer dine vægge i din fritid

0

Der er ikke noget, der kan pifte et rum op, som livlige billeder og farverige malerier i smukke rammer. At dekorere væggene i et rum er en enkel måde at give rummet mere liv, og det kan gøres på så mange forskellige måder, at du kan få lige de vægdekorationer, der passer dig. Det er også en måde, som er nem, hvis man hurtigt ønsker at opdatere sin indretning i hjemmet i sin fritid.

 

Lav en collage med lige de genstande, du synes om

En måde at dekorere vægge på, som har været meget fremme på det seneste, er ved at lave en collage på væggen. En collage betyder egentlig bare, at du sætter flere ting op sammen, så det tilsammen uddanner en dekoration. Det gode ved en collage er, at du kan gøre lige, hvad der passer dig, og du kan bruge lige de genstande, du vil. Måske har du et par fede plakater i trærammer, nogle personlige billeder i smukke antikke rammer, et flot vægur, et gevir fra et rådyr, din far har skudt eller en lille fin hylde. Det hele kan sættes op med forskelligt mellemrum mellem hinanden, så tingene tilsammen danner en flot vægdekoration. Nogle vælger, at kanterne af rammerne skal være på linje med hinanden, hvorimod andre hænger tingene op, så det ligner, at det er helt tilfældigt. Alt er tilladt med vægcollager! Hvis du mangler inspiration, findes der massevis af blogs og hjemmesider, hvor du kan blive inspireret til, hvordan din vægcollage skal se ud.

 

Print selv billeder og tegn mønstre

Plakater og malerier kan være dyre, og hvis du ikke har en helt masse penge at smide efter vægdekoration, kan en løsning være at printe selv. Du har sikkert en masse billeder liggende fra tidligere rejser, og de kan være smukke at få fremkaldt og hænge op på væggen i flotte rammer. Eller du kan gå rundt i byen og finde flotte elementer, du kan tage billeder af, og derefter redigere dem i sort/hvid, så du får flotte og unikke motiver til væggene. Er du lidt kreativ, kan du også selv tegne forskellige mønstre, enten i hånden eller på computeren, som du kan printe ud og hænge op. Der er massevis af muligheder for at fremskaffe flot, unik og billig vægdekoration, så længe du slipper fantasien lidt løs.

Share.

About Author

Leave A Reply