Alfikander og flasker i flotte designs

0

Trænger kaffebordet til et nyt look, så tag et kig forbi Butik Jes Pors og se det store udvalg af Alfi termokander og -flasker. Kanderne har elegante designs i forskellige farver, der passer ind i ethvert moderne hjem. Så tag et kig forbi https://butikjespors.dk/category/kokkenudstyr/alfi/.

Til det moderne hjem

Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af termokander og -flasker i forskellige varianter. Det tyske brand, Alfi, er kendt for at være omhyggelige og for at have enkle og stilrene designs. Hvis du skal på udflugt eller ønsker kaffe eller te med på din arbejdsdag, så kan du få termoflasker, hvor størrelserne spænder fra 0,5 til 1 liter. Med en Alfi termoflaske har du varm kaffe eller te til hele dagen. Er det i stedet termokanden, der trænger til en udskiftning, kan du tage et kig i det store sortiment, der består af forskellige modeller, såsom den populære Alfi Gusto, der fås i et væld af farver, der passer ind i ethvert hjem. Blandt udvalget finder du også den populære Alfi Kugle i stilrent design.

Populær kvalitet

Alfi konstruerede som de første den isolerede kande i 1918. Kanden er af metal eller kunststof, der formår at holde væsken deri varm. Siden har brandet opnået stor popularitet, og det er der ikke noget at sige til med den høje kvalitet. Hvis uheldet er ude, og dele på kanden går itu, er det muligt at udskifte de forskellige dele. Derudover får du hos Butik Jes Pors 10 års garanti på alle Alfi kander, så når du gør et køb, kan du trygt stole på, at du får en kande, du kan få glæde af i mange år frem.

Share.

About Author

Comments are closed.