5 tips til at stå skarp til den kommende julefrokost

0

Årets julefrokoster med kollegaer, venner og andre mennesker i din omgangskreds er ganske ofte tidspunktet, hvor man går all-in på at stå helt skarpt. Det er en tradition herhjemme, at mændene hiver slipset frem fra skabet, ligesom at damerne flasher deres ben, mens de har stilletter på. Men hvordan kan man sikre sig, at man står helt skarpt til de kommende julefrokoster? Det får du her 5 tips til.

Ny kjole til årets fest

Første skridt på vejen mod at stå helt skarpt er naturligvis at finde sig en ny kjole. Vi kender alle til følelsen af at have en ny kjole på for første gang. Den sidder perfekt, og sammen med dit Girl Squad skal du nok få et par blikke. Pointen med en ny kjole er ligeledes at følge med modetrenden, så det gælder om at finde en moderne en – eller måske en lille sort, som aldrig går af mode. Uanset hvilken slags kjole du er til, så besøg www.modstrom.com/da og find den nyeste tilgang til din garderobe.

Sæt prikken over i’et med smykker og ure

Det kan godt være, at du ikke er interesseret i at anskaffe dig en ny kjole til julefesten. Men du kan stadig gå all-in på at se helt eminent ud. Et typisk kvindeligt trick er at tage sine bedste smykker på, hvilket også er grunden til, at du måske skal ud og have nogle nye. Moden inden for smykker og ure ændrer sig også, og det gælder naturligvis om at have noget lidt finere på, end man har til dagligt på arbejde eller i skole. Besøg hjemmesiden her og find nye smykker, som passer din stil, til din julefrokost.

Besøg frisøren eller måske en hudplejeklinik

Vi kender alle følelsen af, at håret mister sin glans og sin smukke udtryk – især nu, hvor det er blevet koldt og blæsende. Derfor er tidspunktet inden den store julefrokost også tiden, hvor du skal have besøgt din frisør inden – og gerne til en større omgang. For hvorfor nøjes med at få klippet spidserne? Hvorfor ikke få frisket det hele op, så du er helt klar til weekenden og til julen generelt? Måske frisøren forslår et særligt produkt, som pifter dit hår ekstrameget op til den vigtige fest? Det kan også være, at dit ansigt ser en smule træt ud her til vinter. Det kan du komme i forkøbet, hvis du besøger en dygtig hudplejer eller lignende, som kan give dig lidt tips til den kolde tid med de mange fester.

Husk en værtsgave

Sidste tip er ikke så meget med stil at gøre, men handler nærmere om at være den bedste gæst. Selvfølgelig bliver mange julefrokoster afholdt på kontorer eller restauranter, men besøger I én person i privaten, så vil det altid være en fremragende idé at medbringe en værtsgave til værten eller værtinden. Det vil der uden tvivl blive sat meget pris på, da personen har åbnet sit hjem op til fest.

Share.

About Author

Leave A Reply