3 ting man kan samle på

0

Der har før i tiden været meget at samle på, eller dvs. der samlede man mere. I dag er der nemlig også en masse at samle på, men i takt med teknologiens udvikling, så er det ikke noget, der bliver gjort en helt masse i længere. Dog afholder teknologien ikke alle for at samle.

 

3 samleobjekter der er gået i glemmebogen

Som sagt var det før i tiden meget populært at samle og at vise sine samlinger frem til andre mennesker både mennesker med samme interesse eller hobby som en selv. Det kunne også sagtens være til en middag med gode venner eller familie at samlingen kom på bordet.

  1. Mønter

Penge og klingende mønt har været meget populært at samle på, og ofte har diverse mønter været meget mere værd end den værdi, der har været angivet på dem. Hvis du gerne vil læse mere om mønter, kan du gøre det på mønthandler. Her vil du også sagtens kunne købe helt ny producerede mønter i begrænset antal, som laves til samlere.

  1. Frimærker

Tidligere hvis en dreng gerne ville have en pige på besøg, så kunne han godt spørge om, hun ville se hans frimærkesamling. Her var frimærkerne i fine små plastiklommer, hvor man så med en pincet kunne tage et frimærke op ad gangen. Der findes stadig mange frimærkesamlere, men der går nok ikke mange år før frimærket ikke længere vil eksistere. Derfor er det helt sikkert en hobby, der med tiden vil kunne få hen at blive mange penge værd.

  1. Servietter

Det var især pigerne der samlede meget på servietter. De kunne have flere mapper fyldt med servietter. Smukke servietter som var udført på en bestemt måde enten ved et særligt tryk, mønster eller farve.

Udover disse tre samleobjekter, så var der tilbage i 90’erne og 00’erne også en meget kendt og populær mus, som blev samlet på både i brevpapir, bamser, konvolutter og meget meget mere. Det var naturligvis musen Diddl.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply