10 små julegaver til mænd, der ikke sprænger budgettet

0

Julen står for døren, og det er tid at komme i gang med juleindkøbene. Julen kan være en dyr omgang, men vi giver her 10 bud på gaver, der ikke behøver at koste alverden, men som stadig er brugbare.

1.    Strømper eller sokker

En klassisk gave. Det er nok ikke den gave, der får armene højest op over vejret, men det er nu altså rart at få nye sokker, når de gamle er slidte og hullede.

2.    Parfume

Forær ham en rigtig god parfume. Hvis det er til din kæreste, bliver han med garanti glad for den. Det er jo dig, der skal gå og dufte til ham, så sørg for, at det er en duft, du selv kan lide.

3.    Skønhedsprodukter

Det er ikke kun kvinder, der har brug for gode plejeprodukter. Det har mænd også. Giv ham et rigtig lækkert produkt, for eksempel en god fugtighedscreme, ansigtsrens eller ansigtsmaske. Mænd synes også det er lidt lækkert med lidt hjemme-wellness. Prøv at kigge hos Puremen. De laver organiske og naturlige produkter specialiseret til mænd.

4.    Skjorte og slips

Nytår er lige rundt om hjørnet og måske har han ikke lige overvejet, at han skal have en ny skjorte og et flot slips til den festlige lejlighed.

5.    Hjemmesko

Er der fodkoldt derhjemme? Giv ham nogle dejlig varme hjemmesko. Det er koldt for tiden, og der er brug for ekstra varme til fødderne.

6.    Brætspil

Brætspil er en rigtig god idé til julegave. Det er en gave, hele familien kan tage i brug med det samme, når alle pakker er åbnet.

7.    Biografbilletter

Der går altid en god film i biografen. Giv ham billetter for 2, så han kan komme ind at se den sidste nye Marvel-film.

8.    LEGO

LEGO hitter hos både børn og voksne. Faktisk kan det være helt terapeutisk at samle LEGO. Man kommer i kontakt med sit indre barn, og man koncentrerer sig om at løse en specifik opgave. Meget mindfullness-agtigt.

9.    Bøger

Er han en rigtig læsehest? Her i den søde juletid, kan det være skønt at slappe af med en bog i en god lænestol. Juleferien er en perfekt tid at få stukket en bog i hænderne.

10.  Alkohol

Det sidste julegavebud på vores liste og endnu en sikker vinder er alkohol. Giv en rigtig god flaske rom, whisky eller rød vin. Det er jo nytår lige om lidt, så der skal være lidt godt til ganen.

Det var vores 10 bud på julegave til mænd, der ikke sprænger budgettet. Rigtig glædelig jul!

Share.

About Author

Leave A Reply