Vælg en kapokdyne og få en sund dyne

0

Det er vidst ikke længere en overraskelse, at kvaliteten af vores vågne timer i høj grad bestemmes af kvaliteten af vores sovende timer. Vi sover en tredjedel af vores liv, og her lader vi op til resten af tidens gøren og laden. Hvis vi derfor kan optimere den ene tredjedel, så har det enorme fordele for resten af vores hverdag. En måde at gøre dette på er ved at skifte sin almindelige dyne ud med en kapokdyne. Kapokdynen er nemlig en rigtigt sund dyne.

kapok

Den perfekte nattesøvn

Når du sover med en kapokdyne, vil du ikke længere vågne op om natten på grund af svedeture. Svedeturene kan forårsages af dårlig åndbarhed og temperaturregulering, som man finder i almindelige dyner, der er lavet af syntetiske stoffer. Dette oplever man ikke med kapokdynen, som desuden fungerer både om sommeren og om vinteren. Den er temperaturregulerende og åndbar, og det er den hele året rundt.

Kapokdynen har desuden en helt ideel effekt, som særligt henvender sig til allergikerne derude. Kapokdynen består af kapokfibre, som naturligt har et bittert miljø. Dette bitre miljø giver rigtigt dårlige vilkår for mikroorganismer såsom husstøvmider. De kan simpelthen ikke overleve i en kapokdyne, hvilket sikrer dig – som allergiker – en nattesøvn helt uden husstøvmider. For resten af den ikke-allergiske befolkning skal det også nævnes, at dette miljø heller ikke tillader overlevelsen af skimmel og pesticider.

Den tørre dyne og fugtigheden om natten

Det er naturligt, at vi sveder om natten – det gør alle mennesker. Denne sved ender dog et sted henne, og det normale vil være, at sveden trænger sig både ind i madrassen, dynen og puden. Hvis man dog vælger at benytte kapokfibre til ens nattesøvn, så vil man opleve, at kapokfibrene ikke bliver fugtige. Kapokdynens kapokfibre er nemlig dækket ind i et naturligt vokslag, som forhindrer fugten i at trænge ind og blive optaget af disse fibre. Det vil sige, at vores dyne altid er tør, selvom vi har svedt lidt i løbet af natten. Denne konstante tørhed er også én af grundene til, at der er så dårlige vilkår for mikroorganismer til at overleve heri. Kapokfibrene skaber et sundt miljø, som giver en sund nattesøvn.

Share.

About Author

Leave A Reply