Det skal du iklæde dig i 2018

0

Hvis du mangler inspiration til din garderobe og ikke magter flere tøjkriser, så bør du læse med i dette indlæg omkring modetendenserne og nyheder i 2018. Vi er allerede godt inde i 2018, selvom man næsten ikke kan tro det, fordi tiden flyver afsted. Så nu er det på tide at få styr på moden. Vi ser på forårs og sommertendenserne i 2018, som er aktuelle netop nu og de næste mange måneder. Ønsker du flere nyheder indenfor modeverdenen, kan det også være en fordel at søge videre rundt på nettet, hvis du stadig mangler inspiration.

Forårs og sommertendenser i 2018

Der er masser af farve på sommer- og forårsmoden i 2018. Så er du vild med farver, men har ikke villet skille dig alt for meget ud fra mængden tidligere, så er det nu du kan springe ud i farverne uden bekymringer. Her er tendenserne for 2018:

  • Blomster, der springer frem i foråret: Blomsterprint ses overalt i butikkerne. Og modeeksperter mener, at de er kommet for at blive. Faktisk kan disse bruges hele året rundt. Du kan vælge mere nedtonede farver med blomsterprint, som kan bruges i kolde perioder også. Ellers vil det også være forfriskende med farverigt blomsterprint senere på året.
  • Tern: Disse små venner er blomstret helt op igen i 2018. Der er tern alle vegne, du kigger. Ternede frakker, ternede bukser og ternede jakkesæt for både mænd og kvinder. De ses både i store og små tern. Er man lidt vovet kan man også mikse tern med striber, som faktisk kan passe godt sammen. Tern passer til næsten alt, og løfter looket meget.
  • Rød: En af de absolut mest feminine farver er tilbage her i foråret. Du kan bruge farven fra top til rå: alt fra sko til busker, til trøjer, til hatte og så videre. Man kan også bruge det som en fangende detalje og matche rød med sort.
  • Flæser: Brug flæser som detaljer på tøjet. Det kan være flæser på en overdel, underdel eller kjole. Det behøver ikke at være flæser hele vejen ned, men en lille detalje med flæser kan gøre looket mere feminint og forfriskende.
  • Sporty type: Er du den sporty type og ville ønske du kunne gå i sportstøj til dagligt, så kan du klappe i dine små hænder. For det er på mode igen, men dog med et feminint touch til kvinderne. Du kan mikse nederdele med en hættetrøje eller tage en smart kjole på med sneakers til.

Tag på opdagelse i butikkerne og afkod modetendenserne. Det kan være, at der er andre tendenser, som er oversete i dette indlæg. Modeverdenen ændrer sig konstant. Vil du være helt på forkant, kan du også tage på en shopping tur til London eller Paris for eksempel.

Share.

About Author

Leave A Reply