Pas på dig selv – kom over din angst med hypnose

0

Søvnproblemer, stress og angst er – desværre – ikke en unormal tilstand blandt den danske befolkning. Som oftest opleves dette dog kun som midlertidige og forbigående tilstande, som skyldes forandringer, ubalancer og uforudsete ændringer i folks liv. Dette kan være jobskifte, dødsfald, skilsmisse eller andre større livsændringer.

Kom angsten til livs gennem hypnose

Angst kan komme til udtryk både psykisk og fysisk. Fysisk i form af hjertebanken, svedeture, brystsmerter og søvnbesvær. Psykisk kan angst vise sig ved uro, bekymring, tvangstanker eller tvangshandlinger. Årsagerne til angst kan være mangeartet, som kan spores mange år tilbage eller som er opstået på baggrund af nyere oplevelser, men kommer ofte som et signal fra kroppen om, at man skal tage den med ro og geare ned.

Hos shinhypnose-hillerod.dk i Hillerød kan du prøve en hypnosebehandling og tage første skridt hen imod at komme angsten til livs. Hypnose virker på den måde, at man tager fat i roden til problemet frem for blot at symptombehandle. Der tages fat på de tankemønstre og følelser, som ligger til grund for, og som er med til at fremprovokere angsten, når den opstår. Ved at arbejde ud fra de grundlæggende tankemønstre og forsøge at ændre disse, er formålet at vende angsten til overskud, således at det ikke får lov til at påvirke livsglæden og hverdagene.

Hypnose mod stress

Angst og stress hænger ofte sammen. Også her kan hypnose i Hillerød være et skridt i den rigtige retning, hvor der kommer fokus på de dybdegående følelser og årsager, som ligger til grund for oplevelsen af stress. Oplever du samtidig søvnproblemer, kan stress og angst hurtigt accelerere, fordi kroppen i forvejen er ude af balance. Hypnose har som nævnt fokus på mere end blot at symptombehandle, og du vil med en behandling kunne opleve en større indre ro, som på sigt vil kunne hjælpe med både søvnbesvær, angst og stress.

Share.

About Author

Leave A Reply