P-skiver Test

0

En P-skive er en rigtig god investering. Der skal blot én p-bøde til, så er p-skive investeringen tjent ind. Det kan være, at du er nede i det nærmeste supermarked og lige skal hente en liter mælk, men du glemmer at sætte p-skiven. Det betyder at mælken ikke bare koster 5-10 kroner, men i stedet 600-700 kr. Du kunne for den p-bøde havde købt dig en velfungerende elektronisk p-skive, som kunne have sparet dig for denne p-bøde og muligvis også mange flere i fremtiden.

p skive test

P-skive fra Wupti.com.

P-skiven er noget som er påkrævet de fleste steder. Bor du i en af storbyerne, er det næsten umuligt at finde en parkeringsplads, uden at have en p-skive. Vi kender alle sammen det med, lige hurtigt at skulle ned i byen og hente noget, før man skal videre til det næsten og i farten glemmer man at læne sig til højre og stille p-skiven, før man drøner ud af bilen. Det er her den elektroniske p-skiver kommer ind i billedet. Den er ikke ny mere, men der kommer hele tiden nye og smartere p-skiver. Der findes et hav af forskellige design, hvilket gør at du har et stor udvalg og selv kan vælge den flotteste, som netop passer til din bil. I starten var de utrolig dyre, men i dag er de kommet ned i et prisleje, hvor alle kan være med. Den elektroniske p-skive indstiller automatisk selv tiden. Langt de fleste p-skiver indstiller p-skiven til det nærmeste kvarter som loven tillader. Dette betyder at du lige får et par ekstra minutter. De er utrolig nemme at montere og er meget pålidelig og har ofte en lang batterilevetid på 2 år.

Den mest solgte p-skiven er fra mærket park`n Go, som skyldes den medfølgende App, som kan fortæller dig, hvor du har holdt din bil, hvis du skulle komme i tvivl og ikke kan finde din bil. Det er også den p-skive som fås i flere farver, nemlig hvid, sølv og sort.

Park One Exclusive metal sort

Er du træt af, at få den ene p-bøde efter den anden, så læs med her. Denne p-skive fra parkone er en elektronisk, ledningsfri parkeringsskive, som finder sig i sin helt egen liga. Det er utrolig tynd, elegant, men samtidig også utrolig funktionelt overlegen. Fronten på p-skiven er børstet i aluminium, mens bagsiden er sort højglans poleret akryl. Det er utrolig nem at montere i bilen, da den er udstyret med magneter. Den sørger også selv for at opstille sig efter sommer og vintertid, så dette behøver du heller ikke at tænke på

p-skiven køre på batteri, men har en levetid op til 3 år. Du tænker sikkert, hvorfor ved jeg, når der skal nye batteri i og det gør du, når parkeringsskiven begynder, at sige en bi lyd. Første gang du høre p-skiven sige en bi lyd, vil der gå et par uger, før batterier er helt tømte, men sørg altid for at skifte batteri, efter den første bi lyd, så du ikke går hen og glemmer det og får en p-bøde. Skulle du gå hen og få en p-bøde som skyldes en produktionsfejl inden for de 2 års reklamationsret, så refunderes bøden af needit. P-skiven er selvfølgelig godkendt af trafikstyrelsen.

Parklife carbon black

Denne elektroniske p-skiven er beregnet til den kræsne og meget kvalitetsbevidste bilist. Den er designet af den prisvindende danske designer John Sebastian i farven sort. P-skiven fra parklife er udviklet med strømbesparende komponenter, som betyder at den holder strøm igennem hele den eksistens. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på, at du skal skifte batteri som minimum i de næste 10 år. p-skiven fra Parklife er også den eneste elektroniske p-skive som holder strøm i minimum 10 års, uanset vejrforholdene og hvor meget du kører bil, hvilket gør denne parkeringsskive helt speciel og unik.

Selvom p-skiven opfylder nogle af skrappeste krav til driftssikkerhed, er den samtidig utrolig funktionelt og i et utrolig lækker design. Hele ideen med p-skiven er, at du blot skal koncentrer dig om at køre bil og komme fra a til b og at Parklife automatisk klare parkerings tidspunktet, når du parkere din bil. p-skiven kan indstilles på under 10 minutter og derefter er du sikret mod p-bøde som minimum de næste 10 år og frem. p-skiven registrerer selv, når bilen stopper og indstiller automatisk p-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Den indstiller automatisk tidspunktet frem til det nærmeste kvarter. Det vil sige, at hvis du parker klokken 11.48, så indstiller p-skiven automatisk tidspunktet til klokken 12.00. Hvilket giver dig et par ekstra minutter.

Park-n-go ECO Sølv M/solceller

Park-n-go ECO sølv m/solceller er designet i samarbejde med danske designere og ingeniører, som har udviklet en unik p-skive, som automatisk selv registrere parkerings tidspunktet. Det er en p-skive, som er af den nyeste teknologi og som er forsynes ved hjælp af solcelleteknologi

Er du træt af en p-skive, som hele tiden skal have batteriskift, så følg med her. Denne elektroniske p-skive fra park, er udstyret med solceller og derfor skal der ikke skiftes batteri på p-skiven, hvilket er særdeles smart. Teknologien er p-skiven er særdeles høj – Det fungere således, at p-skiven aktivernes kort tid efter bilen er parkeret og den indstiller automatisk selv det parkeret tidspunkt – Naturligvis som mange andre p-skiver så fremskriver den til nærmeste kvarter. Ligeledes registrer P-skiven, når bilen kører igen og dermed deaktiverer automatisk parkering mode. Det gode ved at det er solcelleteknologi og at p-skiven selv automatisk aktivere gør at du aldrig mere skal tænke på batteriskift og huske at stille p-skiven. Det er den nemlig manuelt indstillet til at gøre automatisk.

P-skiven er designet i et klassisk design, hvilket fremgår tydeligt at, at der er tænkt over alle detaljerne. Designer i p-skiven er meget enkelt og henvender sig til til den kvalitetsbevidste forbruger, som sætter stor pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen. Udover at du får en utrolig højteknologisk p-skive, så er der ligeledes også kræset om designet, så p-skiven faktisk bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver.

Park Deluxe sølv

Denne p-skive fra park deLuxe Sølv er af den nyeste teknologi. Den er udviklet efter den store succes som man havde med park solar. Park Deluxe sølv er en p-skive som besidder både spændende funktionelle, men også æstetiske kvalitet, som du ikke ofte oplever ved mange andre traditionelle parkeringsskiver.

Der er virkelig tænkt over designet i Park Deluxe sølv p-skive, som man virkelig kan se i detaljerne. Der er virkelig kræset om designet, som gør at p-skive bliver en udsmykning, modsat mange andre p-skiver i andre biler. Designet er utrolig enkelt og er af utrolig højt kvalitet og henvender sig til forbrugerne som sætter pris på funktionaliteten og æstetik i hverdagen.

Teknologien i p-skiven fungerer på den måde, at p-skiven aktiveres kort tid efter, at man har parkeret bilen – Derefter indstiller p-skiven automatisk selv parkeringstidstidspunktet. Den indstiller automatisk p-skive til nærmeste kvarter. Det betyder at hvis du holder på en parkeringsplads kl. 12.05 så indstiller p-skiven automatisk selv til kl. 12.15, hvilket giver dig et par ekstra minutter. Ligeledes registrer park Deluxe når du starter bilen og køre igen og deaktiverer automatisk parkering mode. Der er også den mulighed at du kan indstille den manuel.

Park Solar elektronisk p-ur

Er du træt af dumme p-bøder, fordi du glemmer at stille den manuel p-skive, så følg med her. Denne elektroniske p-skive fra park solar, er en p-skive med den nyeste teknologiske generation. Det betyder at parkeringsskiven automatisk selv indstiller parkerings tidspunktet. Den indstiller automatisk til nærmeste kvarter, hvilket giver dig et par minutter ekstra. På samme måde registrerer p-skiven også når du forfalder parkeringspladsen igen.
p-skiven forsyner sig selv ved solceller teknologien, som betyder at du ikke skal gå og tænke på, hvornår du skal skifte batterier. Det er også muligt at stille den manuelt, hvis man er mere tryg ved det.

Udover den nyeste generation af teknologisk er der virkelig også krænset om designet, som man virkelig ser på p-skiven, som er designet med et klassisk formsprog og henvender sig til kvalitetsbevidste forbruger, som sætter stor pris på funktionalitet i sin hverdag.

Det er vigtigt at du rengøre forruden, inden du vælger at monterer din p-skive. Det gør nemlig at p-skiven sætter sig bedre fast i ruden. Det er også vigtigt, at ruden er minimum 15 grader, da linen ikke kan klæbe sig fast til ruden ellers. Ønsker du at sætter en p-skive i om vinteren, hvor det sjælen er over 15 grader, kan du med fordel varme bilen op og køre en tur med fuld varme på, inden du vælger at monter din p-skive.

Parklife titanium Silver

Parklife titanium Silver er en elektronisk p-skive, som henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste bilist. Den er udviklet og produceres af den danske prisvindende danske designer John Sebastian, som har designet mange af park Life P-skiver Det er en p-skive som er lavet af en meget høj kvalitet, samtidig med at den både er funktion og design revolutionerende. Den er udviklet med strøms besparende komponenter, som betyder, at den kan holde strøm i hele produktets levetid – Det betyder også at du ikke skal tænke på, at du pludselig skal skifte batterier i de nærmeste 10 år.

Park Life er det eneste brand, som har opfundet en elektronisk p-skive, som kan holde strøm i mindst 10 år. Dette gælder uanset hvilket vejrforhold og hvor meget du kører bil. Hele tanken ved, at have en p-skive, som kan holde strøm i gennem hele produktets levetid er, at du blot skal koncentratorer dig, om at køre bil. P-skive kan selv registrerer, når du holder på en parkeringsplads, men også hvornår du forfalder parkeringspladsen igen. Når du parkerer din bil, så sørger p-skiven selv for at stille tiden frem til nærmeste kvarter, som giver dig et par ekstra minutter. Den skal monteres i højre side i forruden og det tager kun 10 minutter og så slipper du for flere p-bøde.

ParkOne Exclusive sort elektronisk p-skive

ParkOne Exclusive sort elektronisk p-skive har tidligere været testet hos, bilekspressen, ekstra bladet, familien journalen, hvor den flere gange har vundet bedst-i-test, hvor forskellige p-skiver test. De beskriver det som en importerende p-skive og det er det virkelig os. Vi har tidligere nævnt nogle p-skiver, som var unikke, men vi kommer ikke uden om denne p-skive fra Parkone. Det er den tyndeste og mest elegante elektroniske marked til dato.

Designet er stilrent, som vil sige uden overflødige detaljer, som gør denne p-skive utrolig elegant. Fronten på p-skive er børste i aluminium med indgraverede tal og blanke, facetterede kanter. Bagsiden er blankpoleret akryl. p-skive registrerer selv bilen bevægelses og indstiller automatisk parkering tidspunktet når motoren slukkes – Det gør den via vibrationer, som bilen laver, hvilket er utrolig smart. Derfor behøver du aldrig mere at indstille din parkeringsskive manuelt med denne elektroniske p-skive fra ParkOne.

Den er utrolig let at monterer – Der er monteret 2 kraftige neo-magneter, som gør det til en leg, når man skal installere p-skive på forruden. Når du skal monterer p-skive, skal du fjerne den beskyttende film fra klæbepuderne og sætte dem på bilens indre rude – Vent herefter på at lime ha sat sig fast. Oplever du problemer med at klæbe korrekt, skyldes det ofte, at bilen ikke er varm. Vi anbefaler derfor altid at ruden skal være minimum 15 grader plus. Skal du sætte din p-skive på i vintertiden, anbefaler vi, at du tager en køretur på 20-30 minutter ved høj varme på blæseren, for at gøre ruden varm nok til at limen skal klistrer ordentligt.

Hvorfor bør man overhovedet investere I en p-skive til sin bil

Der kan være op til mange grunde, hvorfor du bør investere i en p-skive fremfor den manuel p-skive som du har på nuværende tidspunkt. Dog er det ikke alle som er interesseret i, at investerer 500kr i en p-skive, men det kan hurtigt blive en fornuftig investering, fordi der skal kun en p-bøde til, før den er betalt ind igen. Så der skal ikke herske nogen tvivl om, at pengene til en p-skive er godt givet ud.

Du bør investerer i en p-skive, hvis du er typen som ofte har travlt og har det med at glemme, at stille p-skiven, inden du forlader bilen og skal hen for at klare dit gøremål. Det kan også sagtens være, at du er rigtig god til at indstille din p-skive, når du skal holde et sted, men som nævnt tidligere skal der ikke mere en enkel p-bøde til, hvor du med fordel kunne have investeret i en p-skive.

Derfor skal du ikke kun købe en p-skive, hvis du er dårlig til at indstille din p-skive, men også selvom du ofte er god til at indstille din p-skive, kan du glemme det en dag, hvis du pludselig har travlt eller andet som lige forhindrer dig i at stille p-skiven. Så ved at investere i en p-skive, så undgår du problemer, med at du kommer til at indstille din manuel p-skive forkert, fordi du enten troede at klokken var mere eller mindre, end hvad de oprindelig var.

Du har sikkert lavet den fejltagelse før, men du har måske været heldigt og ikke fået en p-bøde, men der er sikkert andre der har lavet samme nummer, men bare fået en p-bøde. Der er altså op til flere gode grunde til at du skal investere i en elektronisk p-skive.

Er du i tvivl om, hvordan en elektronisk p-skive fungerer?

En elektronisk p-skive er utrolig nem at håndtere og ligeledes utrolig nem at monterer i bilen – Du skal selvfølgelig sørger for at monteret den korrekt selv, men det er stort set også det eneste, om du skal gøre, før den virker. Er det en p-skive som ikke forsyner sig selv med solcelleteknologien, skal du huske at sætte batterier i, for at den virker. Flere og flere p-skiver forsyner sig selv med solceller teknologien, hvilket er særdeles smart, da vi ofte bliver udsat for rigtig meget sol i løbet af en hel dag.

Ideen med en elektronisk p-skive er, at du ikke selv skal sørge for at indstille din p-skive manuel stemmer overens med det tidspunkt, som du har valgt at parkerer din bil. Med en elektronisk p-skive undgår du dumme parkeringsbøde, uanset om du er typen som ofte bare glemmer det eller om du har travlt og ikke lige får tænkt, at du skal indstille p-skiven.

Share.

About Author

Leave A Reply