Har du en virksomhed, og vil du gerne finde dig et godt og velfungerende, onlinebaseret, regnskabsprogram, så er der flere forskellige muligheder.
Vi vil i denne artikel kort præsentere dig for en række af de forskellige muligheder, du som lille, selvstændig erhvervsdrivende har dig i forbindelse med, at du skal ud for at have fundet dig et godt regnskabsprogram:
1. Dinero
Dinero er på relativ få år blevet et regnskabsprogram, som for alvor har fået godt fat i de små selvstændige. Det, som adskiller Dinero fra en række af de andre regnskabsprogrammer, der er at finde på markedet, er, at Dinero er lavet super brugervenligt. Det er let at finde rundt i – også selvom man overhovedet ikke er særlig regnskabskyndig.
Dette skyldes, at Dinero fra start af har fokuseret på at ramme netop denne målgruppe, som er små selvstændige.
Dinero er et regnskabsprogram, som helt klart ligger i den fornuftige ende af prisskalaen. Faktisk har man mulighed for at oprette sig ganske gratis. Herudover kan man dog også oprette sig et pro-abonnement, hvis man godt kunne tænke sig lidt flere funktioner.
Det er desuden værd at bemærke, at man hos Dinero har mulighed for at få sig en super god og professionel support, da deres supportafdeling sidder ved tasterne i mange timer om dagen og er klar til at besvare en række forskellige spørgsmål, hvis man skulle støde i problemer.
2. Billys Billing
Billys Billing er, ligesom Dinero, et af de regnskabsprogrammer, der henvender sig meget til den lidt mindre virksomhed.
På mange punkter minder de to forskellige typer af regnskabsprogrammer en hel del om hinanden – og mange vil nok mene, at det er lidt en smagssag, om man foretrækker Dinero frem for BillysBilling eller omvendt.
Dog kommer man ikke udenom, at Billys Billing også er et ganske simpelt regnskabsprogram, som også er et ganske fornuftigt valg til iværksætteren, som gerne vil have et let og overskueligt regnskabsprogram til en fornuftig pris.
3. E-conomic
E-conomic er et særdeles udbredt, online regnskabsprogram, som i dag bliver brugt af rigtig mange forskellige danske virksomheder. Det, som adskiller E-conomic som regnskabsprogram fra de to andre overfor, er, at systemet i højere grad er målrettet til de virksomheder, som har behov for et lidt “tungere” regnskabsprogram.
E-conomic har i mange tilfælde en del flere funktioner, men hvis man blot driver en lille virksomhed, og man eksempelvis arbejder som konsulent, er det nok ikke det rette regnskabsprogram at vælge.
Men har man derimod en større webshop, hvor man f.eks. har behov for lagerstyring m.v., så kan E-conomic helt klart være et rigtig godt bud på en god og velfungerende løsning, som er særdeles anvendelig i et væld af forskellige tilfælde.