Guide: Sådan kommer du til at dufte godt

0

At dufte godt er meget vigtigt. Det er de fleste mennesker bevidste om, og mange mennesker vil gå langt for altid at have en lugt, der er god og tiltrækkende for andre mennesker. Er du også interesseret i at dufte godt, så bør du læse med her, hvor du får nogle gode tips til, hvad du kan gøre for at undgå en dårligt lugt, der både påvirker dig selv og andre omkring dig.

 

Sørg for altid at være ren

Ja, dette siger lidt sig selv. For at undgå at lugte skal man selvfølgelig sørge for at komme regelmæssigt i bad og bruge en god shampoo til håret og en velduftende kropssæbe til kroppen. De fleste kender lugten af sved, og denne kan kun komme væk ved hjælp af rent vand og ved grundig renselse af armhulerne, hvor det meste sved samler sig.

 

Vær opmærksom på, hvad du indtager

Du har sikkert hørt mange sige: ”Du er, hvad du spiser”, og dette er delvist sandt. Spiser du noget, der lugter dårligt, kan du komme til at lugte af dette. F.eks. kan mange lugte, når et andet menneske har spist løg eller hvidløg. Dette giver dårlig ånde, men det kan ligeledes begive sig ud af din krop gennem dine porer. Hvis du absolut ikke kan undvære løg i din mad, kan det hjælpe dig at dryppe pebermyntedråber på din tunge efter et måltid.

 

Tag tøj på, som du kan ånde i

Uld, silke og bomuld er materialer, som din krop kan ånde i gennem. Derfor er det en god idé for dig at vælge tøj af dette materiale, hvis du er en mand, der let kan risikere at få det for varmt.

 

Vælg en god parfume

Sidst men ikke mindst bør du altid sørge for at vælge en god og velduftende parfume, der holder hele dagen. Her gør det altså ikke noget, at du bruger tid på at finde den rigtige.

 

Her finder du en god parfume

Er du opsat på at prøve disse tips af, kan du her finde parfumer til mænd. Trendlovers.dk byder på et stort udvalg af masser af gode dufte.

Share.

About Author

Leave A Reply