Find din unikke signaturduft

0

Mange mennesker har en personlig stil, som fortæller noget om, hvem de er. Nogle mennesker har endda et signaturlook, såsom en bestemt læbestift, som benyttes hver dag eller en accessoires, som vedkommende aldrig forlader deres hjem uden. Og det er for mange beundringsværdigt, når en person er så sikker i sig selv, at de kan have et look, som er strømlinet og bare ”dem”.
Der er dog ikke mange der tænker på, at det ikke kun er måden vi ser ud på, som efterlader en fornemmelse af, hvem vi er. Lugtesansen er nemlig også særdeles modtagelig overfor indtryk, og den er yderst effektiv til at vække bestemte minder.

Hvordan dufter din personlighed?

Eaudeparfum.dk tilbyder et bredt udvalg af billige parfumer fra velkendte mærker, så du let kan finde dufte til både mænd og kvinder. Brug duftenes beskrivelse til at finde en parfume, som matcher din person. Udstråler du eksempelvis en energisk og positiv energi, vil en frisk duft være passende. En let duft med et hint af blomster eller frugt er måske valget for dig, hvis du er naturlig og nede på jorden. Er du en ambitiøs og elegant karrierekvinde, vil en klassisk duft med garanti komplimentere dig godt. Husk på, at det også er tilladt at vælge en duft der passer på den person, du stræber efter at være.

Hvis du ikke kan bestemme dig

Mennesker er komplekse, og det er derfor forståeligt, hvis det ikke kan lade sig gøre at skildre din personlighed med én duft. I så fald, er du måske bare ikke typen, der har en signaturduft. Eller måske har du brug for flere. Du kan med fordel vælge én duft til et bestemt formål, men som stadig siger noget om dig i den pågældende situation. Vælg f.eks. en hverdagsparfume og en festparfume eller lad din parfume afhænge af årstiden eller vejret.

Share.

About Author

Comments are closed.