Find den perfekte dåbsgave

0

Står du med en dåbsinvitation i hånden og mangler en gave, som du kan være bekendt at lægge på gavebordet? Frygt ikke, for vi har her nogle rigtig gode bud på gaver, som vil være sikre vindere. Vi kender alle sammen de klassiske dåbsgaver, så dem vil vi gå udenom her, og i stedet vil vi komme med nogle lidt mere nytænkende gaveidéer, så du undgår at give de nybagte forældre den samme gave, som onkel Erik giver dem.

Giv en blød ven i gave

Et godt bud kunne være en af de utroligt bløde og bedårende bamser fra det engelske mærke, Jellycat. De er lavet i dejlige, nussevenlige materialer og er derfor perfekt egnede til at holde de helt små ved selskab. De fås i form af mange forskellige typer af dyr og i et stort udvalg af størrelser. Det kunne fx være en sød panda eller en venlig løve. Bamserne er fantastiske gaver, blandt andet fordi de rent faktisk vil blive brugt af dåbsbarnet, modsat nogle af de traditionelle dåbsgaver, der er mere til pynt.

Giv en gave, som både forældre og barn kan få glæde af

Netop fordi bamsen er en gave, som med sikkerhed vil blive brugt, hører den til kategorien af gaver, der både er til glæde for forældrene og barnet. Alle gaver som har en beroligende effekt på barnet kan nemlig også hjælpe forældrene i en travl dagligdag. Derfor kan andre praktiske gaver altså også være gode at give. Selvom barnet allerede har mange sutter, kan det fx stadig være en god gave, da vi alle ved, at den slags hurtigt bliver slidt op eller smidt væk. Det handler generelt om at have forældrene i tankerne, da børn i den alder jo ikke har samme tendens til at brokke sig over praktiske gaver, som lidt ældre børn fx kan brokke sig over et par sokker.

Share.

About Author

Comments are closed.