Få smukke negle med shellac

0

Neglelak har været fast inventar i de fleste kvinders skønhedsrutine siden de var ganske unge. Det er en nem måde at udsmykke hænderne, så de ser smukke eller sjove ud. Mange bruger det i hverdagen, når outfittet lige skal piftes lidt ekstra op eller når en stor fest venter rundt om hjørnet. Dog kan neglelak være en anelse besværligt at vedligeholde. De fleste typer, som man køber i butikkerne, holder sjældent mere end et par dage. Nogle vælger derfor at få neglene ordnet professinelt med shellac, der holder i længere tid.

Hvad er shellac?

Scellac bruges af professionelle, og det er en tynd, men stærk neglelak, der holder sin spejlblanke finish i mindst to uger. Det er en hybrid mellem almindelig neglelak og gelénegle. I modsætning til den almindelige negelak, så gør shellac dine negle stærkere. Ved at benytte sig af shellac undgår man således grimme ridser, gule misfarvninger og andre skader på dine naturlige negle. Lakken påføres på neglene, hvorefter de sættes under UV-lys, der hurtigt får Shelac’en til at hærde. Du undgår dermed lang ventetid, mens det tørrer.
Shellac er ligeledes supernemt at fjerne igen. Det kan gøres med en særlig shellac-fjerner, hvormed det vil tage under ti minutter at fjerne det fra neglene. Almindelig neglelakfjerne med acetone kan også gøre det, dog vil det her tage mellem 15 og 20 minutter. Dermed skal dine negle altså ikke files ned eller blive slidte og tynde.
Shellac bruges flere steder i Danmark. Bor du i hovedstadsområdet, så kan du med fordel læse mere her om shellac Frederiksberg.

 

Forkæl dig selv

Når man nu alligevel skal have ordnet negle, så er det jo oplagt at blive forkælet lidt på samme tur. Du kan for eksempel få din manicurebehandling med et håndbad, en peeling, en håndmaske eller håndmassage.

Share.

About Author

Leave A Reply