Mangler du et hjemmekontor?

0

Det kan være rigtig praktisk med et hjemmekontor. Det er rart at have et sted, hvor du kan sætte dig hen, når du skal koncentrere dig om noget. Hvis du arbejder meget hjemmefra, er det også rart at have et sted, der er specielt dedikeret til at skulle arbejde ved.

Praktisk og indbydende

Når du skal lave et hjemmekontor, er det vigtigste egentlig, at det er praktisk, men også at du føler det indbydende at træde ind i lokalet. Det skal være et sted, hvor du kan holde ud at sidde op til flere timer ad gangen. Derfor må du også gerne gøre lidt ud af indretningen, så den kan være med til at motivere dig på en eller anden måde. Det kunne være i form af en væg i en flot farve, nogle farverige malerier på væggen, nogle vaser med blomster el.lign.

Komfort, komfort, komfort

Selvom det er vigtigt med en inspirerende og frisk indretning, er det alligevel vigtigst, at du sidder godt, når du arbejder. Som sagt skal du kunne holde ud at sidde og arbejde i længere tid, så det går ikke, at du har nogle møbler, der giver dig ondt i ryggen el.lign. Der findes kontorstole, som er specielt egnet til gaming, hvilket vil sige, at de er gode at sidde i. Du kunne f.eks. vælge sådan en til dit kontor, så find en her. Derudover er det også smart med et hæve/sænke-bord, da det giver dig mulighed for at stå op og arbejde nogle gange.

Gør plads til pauser

Når du sådan arbejder i længere tid, kan det være rart med et sted, hvor du lige kan sætte dig hen, hvis dine øjne eller hoved har brug for en pause. Derfor kan det være en god idé at have en lille sofa eller en daybed på dit kontor.

Share.

About Author

Comments are closed.