Magneter og magnetfolie til alle formål

0

Magneter bruges til meget mere end at holde dosmersedlen og dine børns tegninger fast på køleskabet. I dag kan du lave en hel magnetisk væg, hvis du har meget at holde fast på.

 

Magnetfolie er en selvklæbende folie der kan sættes f.eks. på en væg, så væggen kan få en magnetisk overflade og bruges til at holde små metalobjekter fast. Magnetfolien kan også bruges “omvendt”, således at man klistrer et stykke papir på folien, så den kan hænges op på en metaloverflade.

 

Elektronik-lavpris.dk tilbyder i Mekanik-kategorien en lang række forskellige typer af magneter til alle tænkelige formål og til sædvanlig lavpris. Blandt de mest populære magneter findes magnetsæt, Neodymium magnetsæt, også som rundmagnet med krog og et træk på op til 30 kg., mindre rundmagneter med og uden kroge. Elektronik-lavpris.dk tilbyder også mange forskellige typer af magnetbånd, med og uden dispenser, og magnetfolier. Der findes magnetiske partylamper, magnetiske kopholdere og arm-manchet og dørstopper og alverdens andet i kategorien ‘magneter’.

Elektronik-lavpris.dk kan rådgive om magneter

Gå på opdagelse i det store udvalg, og tøv ikke med at kontakte leverandøren for rådgivning ift. det som du skal bruge magneter til. Elektronik-lavpris.dk kan kontaktes via en formular på deres hjemmeside, og man kan også ringe på telefon 8613 0655 eller skrive en e-mail til salg@elav.dk

 

Elektronik-lavpris.dk anbefaler at du bestiller online, uanset om du ønsker dit valg af magneter sendt til din adresse, eller om du selv vil afhente dine magneter i Aarhus V. Ved bestilling til afhentning, har du allerede betalt varen og leverandøren har fundet den frem på forhånd – og du kommer forrest i køen i butikken, når du blot skal afhente en web-ordre. Elektronik-lavpris.dk har sin fysiske butik på adressen Bredskiftevej 16, 8210 Aarhus V.

Elektronik-lavpris.dk sælger til både private, virksomheder og det offentlige.

 

Share.

About Author

Comments are closed.