Professionel gulvafslibning – få dine smukke trægulve igen!

0

Gulve skal bruges. De skal løbes og leges på, de skal kunne modstå både beskidte sko og bare tæer, de skal kunne holde til at blive vasket og kunne holde til, at ting bliver tabt. Når det er sagt, så skal man huske på, at trægulve er lavet af netop træ, som er ’levende’. Det betyder, at træet kan ændre farve, struktur og udseende i årenes løb. Også slid, fugt og manglende – eller forkert – vedligeholdelse kan sætte sit præg på gulvets udtryk. Når du skal have pustet nyt liv i dine gamle trægulve, kan du med fordel trække på professionel rådgivning, så du er sikker på, at du får den optimale løsning til dit gulv. Hos eksempelvis Vikinggulvservice.dk kan du få råd og vejledning i forhold til gulvafslibning, efterbehandling og vedligeholdelse på Amager.

Fordelene ved at lade de professionelle om det beskidte arbejde er blandt andet, at et håndværk som gulvafslibning kræver nøjagtighed, præcision og grundighed, samt en masse øvelse og erfaring for at opnå et tilfredsstillende resultat. Desuden støver og støjer det, og man kommer længst med det rette udstyr.

Unikke trægulve

Hvordan dine trægulve arter sig afhænger i høj grad af træets sort. De træsorter, som oftest anvendes til trægulve, er enten løvtræer eller nåletræer. Generelt kan det siges, at nåletræsgulve af eksempelvis fyr eller douglas er blødere og mindre modstandsdygtige. Ofte kan man dog komme en del af problemet til livs ved den rette vedligeholdelse. Løvtræsgulve som eg, ask eller bøg er kendetegnet ved at være mere slidstærke og robuste end netop nåletræsgulvene.

Ens for begge træsorter er at de med tiden vil ændre sig, alt efter hvilke påvirkninger de udsættes for. Det kan være slid, fugt, lys og varme. Hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd, så kontakt fagprofessionelle for at høre om muligheden for gulvafslibning på Amager.

Share.

About Author

Leave A Reply